Oeteldonk emblemen; Fur

Super unieke fur emblemen zijn dé trend van het moment! De emblemen zijn voorzien van een lekker zacht vachtje en zien er super leuk uit op ieder jasje. Of je nou een feestbeest of tijger bent!

incl BTW
excl BTW
Filters

Standaard
Prijs
Daar zijn ze dan, vers van de pers! Onze super unieke Fur emblemen. Dit zijn niet zomaar Oeteldonk emblemen, ze zijn namelijk voorzien van een lekker zacht vachtje. Met dit embleem op je jasje val je sowieso op tijdens carnaval!

Mensen zullen er naar kijken, maar misschien ook wel aan voelen… want zo’n zacht embleem is simpelweg niet te weerstaan. Dus ben je bewust van de bakken vol aandacht die je zal ontvangen met dit prachtige embleem. Durf jij ‘m te dragen?!

Wat maakt het fur embleem zo uniek?

Echte Oeteldonkers weten dat er inmiddels emblemen in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Dit maakt het lastig om toch nog met unieke emblemen te komen. Maar het is ons toch weer gelukt dit jaar! Zo hebben we eerder dit jaar ons portemonnee embleem aangekondigd. En nu hebben we onze nieuwste emblemen klaarliggen voor jullie; De fur emblemen.

Zoals eerder gezegd zijn de emblemen voorzien van een zachte vacht. Dus naast dat je een leuk dierenprintje ziet, voel je ook daadwerkelijk de vacht van het diertje. (Of ja niet de echte vacht natuurlijk). Creatief als we zijn is natuurlijk elk embleem ook weer voorzien van een leuk woord of een leuke tekst. Die wij als Oeteldonkstijl in ieder geval erg grappig vinden.

Ruim assortiment aan Oeteldonk artikelen!

De meeste van jullie zullen wel eens vaker op onze site gekeken hebben, maar mocht je nieuw zijn even wat informatie. Oeteldonkstijl is een site met een super ruim aanbod aan Oeteldonk artikelen. Ieder jaar wordt dit assortiment weer uitgebreid. Of het nou met originele Oeteldonk emblemen is of een nieuwe drinkfles, ieder jaar verzinnen we wel weer iets nieuws.

Omdat wij (net als de rest van Nederland) niet van te veel betalen houden bieden we de laagste prijsgarantie op ons Oeteldonk assortiment. Van te veel betalen is bij Oeteldonkstijl dus nooit spraken!

Deze Oeteldonkproducten mag je dit jaar écht niet laten liggen!

Ieder jaar merken we weer dat mensen als ze rondlopen in Oeteldonk denken; shit, had ik die ook maar gekocht. Om dat te voorkomen even een aantal producten die je dit jaar niet mag missen! Zo hebben we eerder dit jaar onze nieuwe fanny pack op de markt gebracht. Grote kans dat jij zelf al een fanny pack in je kast hebt liggen voor festivals, maar ook tijdens carnaval in Oeteldonk is een fanny pack perfect! En zeker met zon originele opdruk als deze!

Een ander item waar wij dit jaar mega enthousiast over zijn is ons nieuwe armbandje! Dit armbandje heeft de kleuren van de Oeteldonkse vlag en heeft één bijzondere kraal in de vorm van een kikkertje! Het armbandje is perfect voor tijdens carnaval, maar ook voor de rest van het jaar. Wij dragen hem zelf al een aantal weken…. Maar dat kan ook komen omdat wij al met ons hoofd in de carnavalssferen zitten.

Last but not least hebben we onze bodyjewels. Deze zijn een absolute musthave voor ieder meisje. En als je een jongen bent die er vrolijk van wordt om bodyjewels op zijn gezicht te plakken, wie zijn wij om je er van te weerhouden? Eigenlijk hebben wij je perfecte outfit al samengesteld, dus bestel snel op www.oeteldonkstijl.nl!
9.1
Helemaal goed
Zelfs nog even het genoegen gehad, om met de Don Corleone van het bedrijf (Mark) contact te hebben over mijn vraag
Gunstige prijzen en snelle levering.
Goede kwaliteit voor een gunstige prijs en snel geleverd.
Makkelijk bestellen en snel binnen
Goed
Levering binnen 1 dag!
Na bestelling binnen 1 dag geleverd!