Oeteldonkstijl

Oeteldonk embleem - Cheerleader

Dans jij tijdens carnaval ook als een cheerleader? Dan is dit Oeteldonk embleem het perfecte embleem voor jou!

Wat ooit een populair nummer was krijgt nu een heus embleem, I found myself a cheerleader, deze springende Oetel is net zoals jij kei tevreden met het prachtige feest. Carnaval!
Vanaf 11-11 openen de poorten voor het prachtige moerasgebied. Oeteldonk, de start dat iedereen verbindt en laat feesten in het voorjaar. Waar liters bier door de lucht vliegen en mensen in elke straat met elkaar zingen! Dat is toch prachtig? Iedereen bewapend met Gebreide Oeteldonk sjaal en Oeteldonk emblemen.

Met gemak aan te brengen!

Als je aan emblemen denkt denk je vast en zeker aan een naaimachine, op een naaiatelier. Allemaal op en neer en dagenwacht wat kan leiden toto problemen en dure kosten. Alleen is dat niet zo! Dit doordat het product op de achterkant een lijmlaag heeft dat gemakkelijk te strijken valt, ga er overheen met de strijkbout en klaar is het!

Een mooi embleem voor een laag prijsje!

Een echte Oeteldonker wil natuurlijk dat zijn jasje of kiel helemaal vol zit met emblemen. Hiermee laat je immers zien dat je een echte Oeteldonker bent! Oeteldonkstijl zorgt daar voor, zo kunt u dus met gemak dat hele jasje vol krijgen. Als je voor 18:00 besteld, krijg je het de volgende werkdag in huis! Dus u bespaard daarmee tijd en ook erg veel geld op de emblemen, super toch?
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 306
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"
4.76