Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk jasje en boerenkiel › Oeteldonk jasje heren

5 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Met je eigen Oeteldonk jasje wordt carnaval onvergetelijk tegen de laagste prijs

Helaas is het de afgelopen jaren vreselijk koud tijdens carnaval. Iedereen met een kiel heeft het stervenskoud op de fiets richting het o zo mooie Oeteldonk. Dan wordt er een jas aangetrokken en vast gebonden aan de fiets, en dat geeft natuurlijk geen zekerheid dat deze niet gestolen wordt. Daarom is een jasje de ideale oplossing! De Oeteldonk jas is er niet alleen voor de kou, deze kunnen ook volgestopt worden met de mooiste emblemen waardoor je blitsend door Oeteldonk loopt!

Combineer jouw Oeteldonk jasje met onze Oeteldonk emblemen!

Net zoals de Bossche kiel worden de jasjes ook vol genaaid met emblemen. Althans , dat is de bedoeling! Ook met een Oeteldonk jas wil iedereen laten zien dat hij of zij een echte Oeteldonker is! Ieder jaar worden er weer nieuwe, originele emblemen gemaakt waar je dus ieder jaar je jasje mee kan opvullen! Een jasje is nooit vol genoeg! De meeste Oeteldonk emblemen worden door onze eigen designer gemaakt! Ieder jaar heb je altijd wel vrienden of familieleden die weer unieke ideeën hebben voor nieuwe emblemen.

Ook is het mogelijk om je eigen design embleem te laten maken! Zit jij al een lange tijd vol met ideeën? Werk deze dan uit en laat ze door ons produceren voor jouw vriendengroep, voetbalteam of bedrijf!

Oeteldonk jas met de laagste prijsgarantie!

Hoe kan het nou dat onze jasjes zo’n lage prijs hebben? Dat komt door de manier waarop wij onze Oeteldonk jassen inkopen! Wij kopen de jassen direct bij de fabrikant waardoor wij de dure tussenhandelaren buitenspel zetten. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat jij er blits bij loopt tijdens carnaval tegen een enorm lage prijs!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.