Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk jasje en boerenkiel › Oeteldonkse kiel unisex

7 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Goedkope Oeteldonkse kiel tegen de laagste prijs!

Oeteldonk staat natuurlijk bekend om de echte boeren kledingscode. Niet alleen in Brabant is het welbekende Oeteldonk bekend, heel Nederland heeft er wel van gehoord! De echte Oeteldonkse kleuren zijn natuurlijk rood, wit en geel! Deze kleuren staan voor vrolijkheid, eenmanschap en gemoedelijkheid! Het aller belangrijkste wat dus niet kan ontbreken is een echte Bossche kiel! Daarom kan je deze echt Bossche kiel vanaf nu vinden bij Oeteldonkstijl!

Oeteldonk is een feest voor iedereen!

De echt boerenkiel word al jarenlang gebruikt als kledij tijdens carnaval. Wat daar niet aan kan ontbreken is natuurlijk de Oeteldonk sjaal! Dit is de authentieke klederdracht van de echte Oeteldonkers en daar wil iedereen graag aan voldoen! Deze boerenkielen worden vol geborduurd met onze Oeteldonk emblemen om te laten zien dat je een echte Oeteldonker bent! Optimaliseer jouw outfit met onze boerenkiel!

De echte Oeteldonkse boerenkiel tegen de laagste prijs!

Oeteldonkstijl verkoopt niet alleen de leukste en beste Oeteldonkartikelen bieden wij deze ook nog eens aan tegen de laagste prijsgarantie! Doordat wij onze producten direct inkopen bij de fabrikant. Door deze manier van handelen zetten wij de dure tussenhandelaren buitenspel. Wij winnen hiermee grote marges die we uiteindelijk terug kunnen geven aan onze klanten, aan jou dus! Als u elders een van onze producten alsnog voor een lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.