Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk jasje en boerenkiel › Oeteldonkse kinder kiel

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Een Oeteldonkse kiel voor de kleine Oeteldonkse kinderen!

Niks is zo leuk om de kleintjes te zien in een echt Oeteldonks pakje! Vol met de jaar emblemen vaanf het jaar dat de kleine geboren is! De kleine kieltjes zijn gemaakt van katoen en polyester, hierdoor zit de kiel erg lekker, ook bij de kleine kinderen! Naast de jaar emblemen is het natuurlijk ook erg leuk om echte typische Oeteldonkse emblemen toe te voegen aan de kiel.

De oorsprong van de Bossche kiel!

De traditionele kleding die iedereen draagt in Oeteldonk tijdens carnaval is al jaren niet meer gewijzigd. De echte blauwe boerenkiel wordt al jarenlang gedragen tijdens carnaval, deze komen dus als oorsprong af van de …. Boeren! Omdat het vroeger werd gezien als een lap stof, konden dus ook de arme boeren dit dragen! Uiteindelijk droeg iedereen een boerenkiel om aan iedereen te laten zien dat ze gelijk zijn tijdens deze prachtige feestdagen. En tot op de huidige dag is het principe exact hetzelfde gebleven , iedereen draagt ongeveer dezelfde kleding zodat iedereen gelijk is! Iedereen feest met iedereen en daarom is het in Oeteldonk het aller gezelligste!

Onze kinder kielen met de laagste prijsgarantie!

Op Oeteldonkstijl bieden wij ook een breed assortiment aan op het gebied van accessoires, onze Oeteldonkse sjaal of Oeteldonkse emblemen en nog veel meer! Al deze artikelen bieden wij aan tegen de laagste prijs van Oeteldonk! Maar niet alleen de accessoires hebben de laagste prijsgarantie, alle artikelen op de site bieden wij aan met de laagste prijs! Zo ook onze jasjes en kielen! Als je deze elders tegen een lagere prijs ziet, passen wij per direct de prijs aan!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.