Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Aapje

Unieke Oeteldonkse emblemen combineren met emoji emblemen

Beschrijving

Het vieren van carnaval is de laatste jaren steeds populairder geworden. Waar het voorheen vooral een feest voor het Zuiden des lands was, is nu heel Nederland in de ban van carnaval. De drukst bezochte carnavalsstad van Nederland is Den Bosch. In tijden van carnaval wordt Den Bosch echter omgedoopt tot Oeteldonk. Van Randstedelingen tot Limburgers; iedereen trekt richting Oeteldonk en sluit zich aan bij de feestende, drinken de dansende menigte. Het is erg lastig om de gezelligheid van Oeteldonk te omschrijven; je moet het echt zelf ervaren om te merken hoe geweldig het is. Hoe je je moet kleden? Oeteldonkse kleding heeft een tweetal basisingrediënten; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje.

Geborduurde Oeteldonkse emblemen op je colbert of boerenkiel


Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en het Oeteldonkse jasje DE basisingrediënten voor de perfecte Oeteldonk outfit! Het Oeteldonkse jasje (zoals je heel de stad mee vol ziet staan) is voorzien van Oeteldonkse emblemen. Ieder jaar komen er een aantal embleempjes bij op uw jasje totdat het Oeteldonkse jasje geen extra embleempjes meer kan bevatten.
Steeds vaker zien we dat de Oeteldonkse embleempjes worden gecombineerd met andere emblemen. Zo zijn de geborduurde emoji emblemen de laatste jaren zeer populair. Het geeft een leuke afwisseling aan uw Oeteldonk kleding!

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft afmetingen 5cm x 5cm
- Emoji embleem "Aapje"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.