Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Cheeseburger

Emoji emblemen vormen een perfecte afwisseling op uw Oeteldonk jasje!

Beschrijving

Iedereen in Nederland kent inmiddels het begrip carnaval. Waar dit ultieme volksfeest voorheen vooral gericht was op het Zuidelijk deel van Nederland, daar is nu ook de rest van Nederland inmiddels besmet met het carnavals-virus. Vanuit alle uithoeken van Nederland komen feestvierende, verkleden mensen in volle treinen naar de carnavalssteden. Den Bosch wordt met carnaval omgedoopt in Oeteldonk en is de meest druk bezochte carnavalsstad in Nederland. Lachende, dansende en hossende mensen vieren dit ultieme feest met elkaar. Heb je ook het idee om naar Oeteldonk te komen dit jaar? Zorg dan wel voor de juiste outfit!

Emoji emblemen combineren met de typisch Oeteldonkse emblemen


De juiste outfit voor uw bezoek aan Oeteldonk, hoe ziet dat eruit? De twee basisingrediënten voor de juiste Oeteldonkse kleding: een Oeteldonkse (rood-wit-gele) sjaal en het typisch Oeteldonkse jasje (of boerenkiel). Het Oeteldonkse jasje is een colbertje, of traditionele boerenkiel, met daarop de geborduurde Oeteldonkse emblemen. Al onze emblemen kun je zowel op het jasje stikken als strijken, aangezien al onze Oeteldonkse emblemen voorzien zijn van een "iron-backing".
Het is erg leuk om op uw jasje de Oeteldonkse emblemen te combineren met onze unieke emoji emblemen. Op deze manier creëert u uw eigen, unieke Oeteldonk jasje!

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft afmetingen 5cm x 4cm
- Emoji embleem "Cheeseburger"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.