Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Drol

Oeteldonkse emblemen combineren met leuke emoji emblemen!

Beschrijving

Het vieren van carnaval wordt met het jaar populairder, vanuit alle windstreken trekken feestvierders naar de carnavalssteden om zich in het feestgedruis te storten. Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt met deze feestdagen. Oeteldonk is de stad die jaarlijks het meeste bezoekers van buiten de stadsgrenzen trekt. Iedereen staat in de straten te dansen, feesten en samen te drinken, de sfeer die heerst tijdens carnaval is onbeschrijfbaar en niet te vergelijken met een ander evenement. Er zijn twee basisingrediënten voor een geslaagde carnaval in Oeteldonk; de Oeteldonk sjaal en het jasje met Oeteldonkse emblemen!

Emoji emblemen naast uw Oeteldonkse emblemen


Het Oeteldonkse jasje (of het nu een colbertje of een boerenkiel is) is een absolute must wanneer je carnaval komt vieren in Oeteldonk. Het gaat zelfs zo ver dat horeca eigenaren gasten met Oeteldonkse kleding eerder binnen laten dan mensen zonder de juiste Oeteldonk kleding. Vanwege de enorme drukte en rijen aan de deuren hebben horecagelegenheden deze mogelijkheid om selectief te zijn.
De Oeteldonkse jasjes zijn voorzien van de Oeteldonkse emblemen. Echter is het erg leuk om deze typisch Oeteldonkse emblemen te combineren met bijvoorbeeld onze geborduurde emoji emblemen. Zo wordt uw jasje nog kleurrijker en diverser.

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft afmetingen 5cm x 5cm
- Emoji embleem "Drolletje"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.