Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Engeltje

Emoji emblemen combineren met Oeteldonk emblemen

Beschrijving

Carnaval is een ingeburgerd feest in Nederland. Steeds meer mensen trekken er op uit deze dagen om zingend, hossend en dansend met elkaar carnaval te vieren. De drukst bezochte stad tijdens deze dagen is Oeteldonk, zoals de naam is van Den Bosch gedurende carnaval. Veel mensen houden van deze jaarlijkse traditie en kunnen niet meer zonder. Het is echter al lang niet meer zo dat enkel Bosschenaren carnaval vieren in Oeteldonk. Van Randstad tot Limburg, iedereen is welkom en iedereen wordt opgenomen in de feestvreugde. Wanneer je plannen hebt om met carnaval naar Oeteldonk te trekken; zorg er dan wel voor dat je op de juiste manier gekleed gaat.

Oeteldonkse emblemen combineren met de grappige emoji emblemen!


Er zijn twee dingen die de basis vormen voor een goede Oeteldonk outfit; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje met emblemen. De rood wit gele Oeteldonk sjaal kent iedereen, werkelijk iedereen draagt deze sjaal. Het merendeel van de bezoekers in Oeteldonk heeft ook het jasje perfect op orde. Een mooi colbertje of boerenkiel, met daarop Oeteldonkse emblemen. Naast onze unieke collectie Oeteldonkse emblemen bieden wij u ook de immens populaire emoji emblemen. Deze emoji emblemen zijn erg leuk te combineren met de Oeteldonkse emblemen om het een veelzijdig geheel te maken.
Dit emoji embleem beeld een engeltje uit, precies zoals u zich gedraagt tijdens de dagen in Oeteldonk ;-)

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Engeltje"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.