Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Huilen van het lachen

Geborduurde emjoi emblemen, perfect te combineren met uw Oeteldonk emblemen!

Beschrijving

Steeds meer Nederlanders trekken met carnaval richting Oeteldonk, de naam die Den Bosch krijgt tijdens deze gezellige dagen. Carnaval in Oeteldonk is al lang niet meer alleen voor Bosschenaren of mensen die daar omheen wonen. Oeteldonkse carnaval is voor iedereen! Van Randstedelingen tot Limburgers; iedereen is meer dan welkom! Het is dan ook niet voor niets dat Den Bosch de meeste bezoekers trekt van alle Nederlandse steden. Oeteldonk is hot! Wanneer je ook van plan bent om carnaval te komen vieren in Den Bosch, zorg dan wel voor de juiste Oeteldonkse outfit. Wij zijn zeer trots dat we een zeer ruim assortiment Oeteldonkse accessoires en Oeteldonkse emblemen aan kunnen bieden, altijd tegen de laagste prijs van Nederland!

Oeteldonkse emblemen afwisselen met emoji emblemen!


Het Oeteldonkse jasje (boerenkiel) en de Oeteldonk sjaal, dat zijn de twee basiscomponenten van de perfecte Oeteldonkse outfit! Het Oeteldonkse jasje bestaat uit een colbertje of een boerenkiel, met daarop de typisch Oeteldonkse emblemen. Iedereen draagt dit jasje, het straatbeeld is er vol mee. Ieder jaar komen er een aantal emblemen bij, tot het jasje compleet gevuld is met mooie Oeteldonkse emblemen. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie en unieke Oeteldonk emblemen te combineren met de zeer populaire emoji emblemen, Wissel de emblemen af op uw Oeteldonk jasje voor een unieke combinatie!
Dit emoji embleem past wel erg goed bij het gevoel van carnaval, een gezichtje dat moet huilen van het harde lachen..... Dat kan u alleen tijdens Oeteldonk overkomen!

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Huilen van het lachen"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.