Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Kusje

Emoji emblemen zijn zeer populair op de Oeteldonkse jasjes!

Beschrijving

Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch draagt tijdens de dagen van carnaval. Iedereen kent deze naam; van Randstedelingen tot Friezen. Dat is ook niet zo heel gek aangezien Oeteldonk de meest populaire carnavalsstad is onder gasten van buitenaf. Iedereen is dan ook welkom in het mooie den Bosch om zich te voegen in het ultieme feestgedruis en aan te sluiten in de polonaise! Zorg wel dat je weet hoe je verkleed gaat in Oeteldonk, sluit je aan bij de menigte. Tijdens Oeteldonk is iedereen gelijk!

HET jasje met Oeteldonkse emblemen!


We kennen eigenlijk 2 items waar je niet aan voorbij mag gaan wanneer je carnaval gaat vieren in het mooie Oeteldonk. Dat is de Oeteldonk sjaal (rood-wit-geel), en dat is het jasje (of boerenkiel) met de Oeteldonkse emblemen. Deze twee items zijn de ware belichaming van Oeteldonk en je zult ze in alle straten, op alle pleinen en in alle cafés en kroegen tegenkomen! Zonder deze items zul je je redelijk "naakt" voelen in de overvolle straten van Oeteldonk.
Tegenwoordig worden de typisch Oeteldonkse emblemen steeds vaker afgewisseld met andere emblemen. De meest populaire emblemen die worden toegevoegd zijn de emoji emblemen. Deze zijn relatief klein, en geven een leuke emotie aan die vaak toepasselijk is voor Oeteldonk. Zo wordt er uiteraard ook veel gekust tijdens carnaval ;-)

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Kusje"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.