Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Spook

Geborduurde emoji emblemen in combinatie met Oeteldonkse emblemen!

Beschrijving

Den Bosch is de meest bezochte stad in Nederland in tijden van carnaval. De naam van Den Bosch veranderd in deze dagen naar Oeteldonk. Vanuit de Randstad tot Limburg en van Groningen tot Utrecht; iedereen trekt naar Oeteldonk om iets mee te krijgen van dit ultieme feestgevoel. Oeteldonk staat bekend vanwege de super gezellige sfeer en gemoedelijkheid; iedereen drinkt een biertje met elkaar, staat te dansen of gezellig met elkaar te hossen. Iedereen is welkom en iedereen is gelijk. Deze gelijkheid komt ook terug in de Oeteldonkse kleding; iedereen loopt met een Oeteldonk sjaal en een Oeteldonk jasje aan door de stad! Op Oeteldonkstijl.nl kunt u ervoor zorgen dat u in de juiste outfit richting Oeteldonk komt.

Oeteldonk emblemen combineren met emoji emblemen!


Het Oeteldonkse jasje (of boerenkiel) is bijna een heilig woord in Oeteldonk; iedereen heeft het aan. Het jasje zit helemaal vol met geborduurde Oeteldonk emblemen. Deze geborduurde emblemen zijn vaak voorzien van een kikkertje, wat een beetje het beeldmerk van Oeteldonk is geworden. De echte Oeteldonkse feestvierders hebben inmiddels jasjes waar geen enkel embleempje meer bij past. Deze zijn door de jaren heen opgespaard.
Het is erg leuk om de typisch Oeteldonkse emblemen te combineren met bijvoorbeeld onze emoji emblemen, op deze manier creëer je een leuke afwisseling op uw Oeteldonkse jasje!

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft de afmetingen 5cm x 5cm
- Emoji embleem "Spookje"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.