Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Tongetje met gesloten ogen

Oeteldonkse emblemen maken van een jasje een Oeteldonk jasje!

Beschrijving

Carnaval is een van de meest gekke en extreme feesten die Nederland kent. Waar voorheen vooral het Zuiden van het land massaal carnaval vierde, is nu heel Nederland besmet met het carnaval-virus. De laatste jaren trekken de meeste gasten van buitenaf richting Den Bosch. Den Bosch wordt met carnaval omgedoopt tot Oeteldonk. Zoals gezegd trekt Oeteldonk jaarlijks erg veel gasten, ook van boven de rivieren; van Utrecht tot Amsterdam. Iedereen is welkom in het gezellige en gemoedelijke Oeteldonk. Wanneer je over het station, de mert of door de kroegen loopt, twee dingen vallen direct op; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje met emblemen!

Hoe ziet het Oeteldonkse jasje met emblemen eruit?


Voorheen was het de boerenkiel die je het meeste zag in het straatbeeld van Den Bosch. Dit is de traditionele vorm van het Oeteldonk "jasje". De jeugd kiest er steeds vaker voor om de boerenkiel in te wisselen voor een colbertje. Wat beide varianten gemeen hebben, zijn de vele Oeteldonkse emblemen die op het jasje zitten. Al onze emblemen kunnen zowel gestikt worden alsook op het jasje gestreken worden vanwege de "iron backing".
De laatste jaren zien we ook steeds meer dat de Oeteldonkse emblemen gecombineerd worden met andere emblemen om het jasje iets gevarieerder te maken. Zo zijn de emoji emblemen de laatste jaren extreem populair geworden op het de Oeteldonkse kleding!

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Tongetje met gesloten ogen"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.