Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Uitdrukkingloos gezicht

Leuke afwisseling creëren tussen Oeteldonkse emblemen en emoji emblemen!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch dateert van 1882 en wordt met het jaar populairder. Tijdens carnaval wordt de stad Den Bosch omgedoopt tot Oeteldonk. Deze naam is inmiddels bijna even bekend als de naam Den Bosch. Steeds meer zien we dat mensen uit Utrecht, de Randstad of Zuid-Holland richting Oeteldonk trekken om het ultieme feestgevoel mee te maken. Dat is ook direct waar het met carnaval om draait; gezelligheid, gemoedelijkheid en iedereen is gelijk. Deze gelijkheid komt ook tot uiting in de kleding. Hoewel er nog steeds mensen echt verkleed gaan, zijn dit in Oeteldonk toch vooral de kleinere kindjes. Vanaf een jaar of 16-17 gaat het over in het typisch Oeteldonkse outfit; in ieder geval een Oeteldonk sjaal en een jasje met Oeteldonkse emblemen!

Voeg emoji embleempjes toe aan uw Oeteldonkse kleding!


Het Oeteldonks jasje bestaat in de meeste gevallen uit een colbertje of een boerenkiel, met daarop de geborduurde Oeteldonkse emblemen. De jeugd kiest steeds vaker voor een modieus colbertje, waar de ouderen traditiegetrouw kiezen voor een boerenkiel. Het idee is echter exact hetzelfde; het jasje met zoveel mogelijk geborduurde Oeteldonkse emblemen bedekken. Het is leuk om de Oeteldonkse emblemen af te wisselen met de mega populaire emoji emblemen, op deze manier creëert u een uniek jasje met wisselende emblemen.
Al onze emblemen (zowel de Oeteldonkse emblemen als de emoji emblemen) zijn voorzien van een "iron backing". Dit houdt in dat u de emblemen niet alleen op het jasje kan stikken, u kunt ze ook op het jasje strijken.

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Uitdrukkingsloos gezicht"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.