Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Emoji embleem - Vermoeid gezicht

Creëer uw unieke Oeteldonkse kleding met deze emoji embleempjes!

Beschrijving

Carnaval wordt steeds meer een begrip in Nederland. Waar het voorheen vooral het Zuiden van het land was, dat uitliep voor dit volksfeest, is inmiddels ook de rest van Nederland besmet geraakt met het carnaval-virus. Van de Randstad tot Limburg en van Groningen tot Utrecht; iedereen kent carnaval en de meeste nemen ook deel aan dit enorme feestspektakel. Den Bosch is de drukst bezochte stad tijdens carnaval, tijdens deze periode wordt de stad omgedoopt tot Oeteldonk. Wellicht is de naam Oeteldonk in Nederland al bijna even bekend als Den Bosch. Wanneer je carnaval komt vieren in Oeteldonk, zorg dan wel voor de twee basis ingrediënten voor je Oeteldonkse kleding; de Oeteldonk sjaal en het Oeteldonkse jasje.

Toevoegen van emoji emblemen aan uw Oeteldonkse kleding


Iedereen kent het typisch Oeteldonkse jasje; een colbertje (of boerenkiel) met daarop de bekende Oeteldonkse emblemen. De Oeteldonkse emblemen zijn vaak voorzien van een dansende, drinkende of feestende kikker. Deze Oeteldonkse emblemen zijn de basis voor uw Oeteldonkse jasje. We zien echter steeds vaker dat het Oeteldonkse jasje verder wordt gepersonaliseerd met andere type emblemen. Zo is het erg leuk om de (zeer populaire) emoji emblemen toe te voegen aan uw eigen jasje.
De vermoeide uitdrukking van dit emoji embleem is erg toepasselijk op uw Oeteldonk jasje; wanneer u klaar bent met feesten in Oeteldonk zal u eenzelfde expressie hebben op uw gezicht.

Details

Dit emoji embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 50% geborduurd
- Dit emoji embleem heeft een diameter van 5cm
- Emoji embleem "Vermoeid gezicht"
- Dit emoji embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.