Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse emblemen › Oeteldonk emblemen met pailletten

4 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Oeteldonkse emblemen worden steeds hipper door middel van onze pailletten!

Carnaval is een van de grootste volksfeesten van heel Nederland, en wie kent Oeteldonk nou niet? Oeteldonk staat bekend om het bekende straatbeeld. de Oeteldonk emblemen zijn niet meer weg te denken in het prachtige Oeteldonk. Maar ook bij de emblemen komen er ieder jaar weer nieuwe snufjes bij. Zo ook deze emblemen met pailletten! De pailletten reflecteren door het licht en zorgen voor een leuk effect!

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

Dat geldt natuurlijk ook in Oeteldonk. Oeteldonk staat bekend om de jasjes en de boerenkielen. En dat willen wij natuurlijk voort blijven zetten. Zo combineren wij het hippe ook het met authentieke. Zo kun je bij ons jezelf nog steeds blijven decoreren met een prachtige Oeteldonk sjaal. En met alle andere Oeteldonkse artikelen ben je hip en authentiek tegelijk! Zo laat je aan iedereen zien dat je een echte Oeteldonker bent!

Alle Oeteldonk emblemen met pailletten voor een enorm lage prijs!

Oeteldonk is zoals eerder genoemd een feest voor iedereen, jongen, meisje, jong of oud. Het maakt allemaal niet out! Dat is de reden dat Oeteldonkstijl voor ieder wat wils in het assortiment heeft. Zo ook deze hippe Oeteldonk emblemen met pailletten. Maar dat moet natuurlijk ook betaalbaar zijn! En dat vinden wij hartstikke belangrijk, en daar streven wij naar. Daarom bieden wij onze Oeteldonkse emblemen met pailletten aan tegen een enorm lage prijs. Ook hebben wij een ''vriendenprijsje''. Als je onze emblemen aanschaft per 12 stuks, voor je vriendengroep, voetbalteam, of studentenvereniging dan krijg je een lekker korting op jouw gewilde artikelen!

Hoe kunnen wij onze Oeteldonkse emblemen tegen zo'n lage prijs aanbieden?

Wij streven naar een enorm lage prijs. Dit kunnen wij hanteren door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen al onze emblemen grootschalig in bij de directe bron. Hierdoor zetten bij de dure tussenhandelaren buitenspel waardoor we veel kosten besparen op onze Oeteldonk emblemen. Hierdoor kunnen we meer terug geven op de prijs aan onze klanten! Voor jou dus!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.