Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Oeteldonk leeft!

Leef alsof het je laatste dag is met dit prachtige Oeteldonk leeft! embleem.

Beschrijving

Oeteldonk, het feest dat jaarlijks de harten steelt van de Bosschenaren. Wat elk jaar weer het gezelligste feest van het zuiden is. Waar iedereen zich maf of traditioneel kleedt!
Op de mooie Jèskes en boerenkielen dragen de Oeteldonkers vol trots tientallen emblemen, de ene van zijn favoriete kroeg, de ander met zijn voetbalclub. Maar een echte Oeteldonker heeft ook het jaarembleem op zijn kledij! En daarom verkoopt Oeteldonkstijl ook dit prachtige embleem voor jou!

Met een prachtig embleem op je jasje ga je het niet redden in de kou, hou jezelf warm!

Dus de eerste stap heb je gehaald! Je hebt nu een mooi jèske of boerenkiel met prachtige Oeteldonk emblemen erop. De Oeteldonkse kou is echter niet alleen weg te jagen met wat kruidenbitter of een flinke jas. Daar hoort uiteraard iets bij! Dat hebben ze in Oeteldonk begrepen, dus daarom verkopen wij ook een prachtige
gebreide Oeteldonk sjaal. Een Oeteldonk sjaal draagt een echte Oeteldonker tijdens de carnavalsperiode ook! Als je 4 dagen de kroeg in duikt om te hossen en te springen is het namelijk wel belangrijk dat je niet verkouden afdruipt! Het feest carnaval is namelijk niet iets wat je wilt missen na het lange wachten!

Vriendenprijsje? Snelle bezorging van je embleem? Geen probleem!

Voordat carnaval begint voelen veel mensen hun portemonnee al krimpen, carnaval kan namelijk aardig wat kosten! Oeteldonkstijl snapt dat je elke euro het liefst uit wilt geven aan Brabantse worstenbroodjes en bier, en dus zo min mogelijk uit wilt geven aan kleding en accessoires. Oeteldonkstijl zorgt er dus voor dat de prijzen laag blijven voor je! En voor 16:00 betekend de volgende werkdag in huis! Wat doe je als de hele vriendengroep of familie ook het embleem wilt? Dan bestel je er 12! En dat allemaal voor een lagere stukprijs, daar bespaar je dus mooi wat geld op.

Details

• 8,5CM breed
• Prachtig voor op je jèske of boerenkiel!
• Voorzien van lijmlaag
• Traditioneel rood-wit-geel

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.