Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - 073

Het 073 Oeteldonk embleem, voor de échte Bosschenaren!

Beschrijving

Iedere stad heeft zijn eigen netnummer voor de vaste telefoon lijn. In Den Bosch is dit 073. Het netnummer wordt ook vaak gebruikt als trotse vertegenwoordiging van de stad. Zo roepen ze in Eindhoven 040, en in Tilburg 013. Het netnummer is dan ook een leuke manier om te zeggen dat je een echte Bosschenaar bent. Samen met de rood, wit, gele kleuren op dit Oeteldonk embleem maakt dit het ideale Bossche embleem! Niet alleen op de Oeteldonk emblemen zie je de Oeteldonk kleuren terug, maar ook in de Oeteldonk sjaal, de Oeteldonk handschoenen en in de Oeteldonkse vlaggen die verspreid staan over heel Den Bosch.

Waar komen Oeteldonk emblemen vandaan?

Al eeuwen worden er Oeteldonk emblemen bevestigd op alle boeren kielen. Al sinds 1964 wordt er jaarlijks een embleem uitgebracht. Tot het jaar 1996 waren deze Oeteldonk emblemen een eerbetoon aan een gebeurtenis of vereniging die dat jaar een jubileum vierden. In 1997 kwam de ommekeer van deze traditie. Sindsdien wordt het Oeteldonk embleem gekoppeld aan een thema dat elk jaar weer anders is. Het jaarlijks Oeteldonk embleem wordt gekozen uit vele inzendingen van mensen die deelnemen aan de wedstrijd en een Oeteldonk embleem insturen. Iedereen kan hier aan mee doen.

Oeteldonk emblemen kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Op Oeteldonkstijl.nl ben je verzekerd van de beste prijs die er te verkrijgen is in Nederland! Daarbij hoef je niet eeuwig in een wachtrij te staan bij de kassa maar laat je het gemakkelijk thuis bezorgen. Wanneer je voor 16:00 uur je Oeteldonk embleem besteld, heb je deze de volgende dag alweer in huis! En wanneer je niet in Den Bosch woont hoef je geen onnodig tripje te maken naar een Bossche carnavalswinkel omdat je nog Oeteldonk kleding nodig hebt.

Details

Het 073 Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem is 9 cm breed
- Het 073 Oeteldonk embleem komt van het telefoon netnummer van Den Bosch
- 100% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem is in de vorm van een ovaal
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant
- Het Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.