Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Boerke

De mooiste Oeteldonk emblemen tegen absoluut de laagste prijs!

Beschrijving

Als je van een feestje houd, ben je het aan jezelf verplicht om het Oeteldonkse carnavalsfeest ooit te hebben meegemaakt! Oeteldonk is de naam van 's-Hertogenbosch tijdens de dagen van carnaval. Bijna een week lang staan de straten helemaal vol met uitzinnige mensen, feestend en dansend met elkaar. De enorme gemoedelijkheid en gelijkwaardigheid staat centraal tijdens carnaval. Ook de kleding is belangrijk: de Oeteldonkse sjaal, Oeteldonkse kleding en de Oeteldonkse emblemen zijn drie producten die u absoluut niet mag missen wanneer u carnaval gaat vieren in Oeteldonk!

Waarom is het goed om Oeteldonk emblemen te kopen?


Als u ooit in Oeteldonk bent geweest, weet u dat de kledingkeus van veel carnavals gangers in Oeteldonk hetzelfde is; rood-wit-gele Oeteldonkse kleding, een Oeteldonk sjaal en een jasje met de alom bekende Oeteldonk emblemen. Carnaval staat voor gelijkheid en verbroedering, gelijke kleding draagt erbij toe dat iedereen gelijk is. De Oeteldonkse emblemen worden dan op het colbertje (of op de traditionele boerenkiel) gemaakt en dat jasje wordt ieder jaar weer een beetje bijgewerkt.
Dat is echter niet de enige reden om u zelf te kleden in Oeteldonkse kleding of Oeteldonks jasje. Steeds vaker kiezen horeca eigenaren ervoor om enkel gasten toe te laten die gekleed zijn in rood-wit-gele Oeteldonkse kleding of een jasje aanhebben met de Oeteldonkse emblemen. Door de enorme drukte tijdens carnaval staan er altijd rijen aan de deur en kiezen uitbaters er steeds vaker voor om de gasten gekleed in Oeteldonkse kleding voorrang te geven.

Details

Dit embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk ontwerp
- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- Oeteldonk embleem "Boerke Knilles"
- 100% geborduurde emblemen
- Dit Oeteldonk embleem is 8,5cm x 5cm
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten:

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.