Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Dansend oeteltje

Oeteldonk emblemen, snelle levering en laagste prijsgarantie!

Beschrijving

De stad Den Bosch wordt jaarlijks met carnaval omgedoopt in Oeteldonk. Oeteldonk is al lang niet meer alleen voor de rasechte Bosschenaren. Sterker nog; Oeteldonk is de drukst bezochte carnavalsstad van Nederland. De sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid zoals je het ziet tijdens de dagen van Bossche carnaval, zo zie je het nergens! Overal feestende, hossende, blije gezichten.... Veelal uiteraard met een biertje in de handen. Het gevoel dat iedereen gelijk is, dat maakt carnaval in Oeteldonk uniek. Niet voor niets dat er gasten komen vanuit de Randstad, Utrecht, Limburg, etc.
Deze gelijkheid komt ook terug in de Oeteldonkse kleding. Zo zijn de Oeteldonk sjaal, maar vooral ook de Oeteldonk emblemen een absolute must om te dragen! Wij bieden alle basisingrediënten voor een geslaagde carnaval aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Geborduurde Oeteldonk emblemen; een absolute must!


Tijdens het jaarlijkse carnaval in Oeteldonk is er niet veel wat echt moet. Echter zijn de Oeteldonkse sjaal en de geborduurde Oeteldonkse emblemen op het jasje een absolute must wanneer je echt carnaval wil vieren in Oeteldonk. De Oeteldonk emblemen kun je op je jasje naaien of strijken door middel van het aangebrachte strijklaagje. De Oeteldonkse jasjes zitten helemaal vol met deze Oeteldonk emblemen, elk jaar weer een paar extra.
Vanwege de enorme drukte tijdens carnaval in Oeteldonk, worden horeca eigenaren er steeds meer toe gezet om selectief deurbeleid te voeren. Het is immers onmogelijk om iedereen toe te laten. We zien steeds vaker dat het een groot voordeel geeft als je Oeteldonkse kleding draagt.

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk ontwerp
- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 100% geborduurd
- Oeteldonk embleem "Dansend Oeteltje"
- Dit Oeteldonk embleem is 8,5cm x 8cm
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.