Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - I love Oeteldonk

Prachtig Oeteldonk embleem voor op uw jasje! Laagste prijsgarantie!

Beschrijving

De stad 's-Hertogenbosch wordt met carnaval omgedoopt tot Oeteldonk. Vanuit alle uithoeken van het land komen er gasten richting Den Bosch, het is een waar volksfeest geworden door de jaren heen. Van Amsterdam tot Limburg; iedereen is welkom om gezamenlijk carnaval te vieren. Oeteldonk staat bekend als de stad met de meeste carnavalsvierders ieder jaar, op de voet gevolgd door Maastricht. De meest bizarre taferelen en outfits komen voorbij. In Oeteldonk staan echter de kleuren rood-wit-geel centraal in de versiering, in de Oeteldonk kleding en in de diverse feestartikelen voor carnaval in Den Bosch. Daarnaast is ook het Oeteldonk jasje, colbertje of boerenkiel vol met Oeteldonkse emblemen, centraal.

Voor wie zijn deze Oeteldonk emblemen?


Simpel; de Oeteldonk emblemen zijn voor iedereen! Carnaval, en voor in Oeteldonk, is een feest voor iedereen. Een feest van saamhorigheid en gelijkheid. Iedereen is welkom! Dat is ook duidelijk terug te zien in de bezoekers. Vanuit heel het land komen gasten richting Oeteldonk om het jaarlijkse carnaval mee te maken in de meest gezellige stad van Nederland.
De gelijkheid die belangrijk is bij carnaval zie je ook terug in de kleding. De feestvierders gaan gekleed met veel rood-wit-gele aspecten en uiteraard het jasje of boerenkiel met de Oeteldonk emblemen erop. Een dergelijk jasje is onmisbaar wanneer je carnaval in Oeteldonk op de juiste manier wil vieren!

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk embleem
- Afmetingen 8,5cm lengte x 8cm breedte
- Dit Oeteldonk embleem bevat een strijklaag
- 100% geborduurd

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.