Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - ik zing veur jou

Ik zing veur jou alle sterre van d'n hemel Oeteldonk embleem!

Beschrijving

Oeteldonk heeft zo zijn eigen cultuur. Er is een officiële "dress code", heeft zo zijn eigen verwijzingen en symbolen zoals de kikker en knillis en daarbovenop heeft Oeteldonk ook z'n eigen vlag (De kleuren van deze vlag zijn ook veel terug te zien in Oeteldonk kleding zoals de Oeteldonk sjaal! En niet alleen deze dingen maakt Oetelodonk een cultuur op zich, nee, Oeteldonk heeft ook z'n eigen muziek! Dit wordt geschreven door verschillende Oeteldonkse clubs. Elke jaar worden er op het kwékfestijn weer vele Oeteldonkse nummers gepresenteerd. Je ziet vaak dat de teksten uit deze bekende nummers verwerkt worden in een Oeteldonk embleem. Zo hebben we nu ook de tekst: Ik zing veur jou alle sterren van d'n hemel van het nummer ik zing veur jou van de Oeteldonkse club: De Stiefels.

Oeteldonk emblemen zijn er in vele soorten

Er zijn ontelbaar veel Oeteldonk emblemen op de markt verkrijgbaar. Veel ontwerpers tekenen de Oeteldonk emblemen met de hand maar tegenwoordig wordt het steeds vaker met de computer gedaan. Hier bij Oeteldonkstijl.nl worden de Oeteldonk emblemen nog ouderwets met de hand getekend en daarna overgezet naar de computer om deze te digitaliseren. Wij geloven dat je alleen op deze manier van ontwerpen de echte ouderwetse stijl van Oeteldonk kunt verwerken en toch in de tijd mee kunt gaan tijdens het ontwerpen van een Oeteldonk embleem. Daar tegenover hebben we bij Oeteldonkstijl.nl ook een frisse kijk op het Oeteldonkse feest en hebben al veel nieuwe soorten emblemen toegevoegd, een voorbeeld hiervan zijn onze Emoji emblemen.

De laagste prijs op Oeteldonk emblemen die je zal krijgen!

In Oeteldonk is iedereen gelijk. Er is geen onderscheid tussen rijk of arm, iedereen is tijdens carnaval een boer of durske. Dit is dan ook de reden dat we onze prijzen zo laag mogelijk houden! We willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om dit mooie feest met ons te vieren. Daarom krijg je bij ons de laagste prijsgarantie. Zie je onze Oeteldonk emblemen ergens anders toch goedkoper? Meld dit even en wij passen de prijs direct aan en matchen jou het verschil!

Details

Het Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem heeft een diameter van 9 cm
- Het Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem is verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland
- Het Oeteldonk embleem is voorzien van een strijklaag op de achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.