Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Johnnie zwalker

Wat krijg je na een paar glazen Red Label? Een Johnnie Zwalker Oeteldonk Embleem!

Beschrijving

Red Label, een heel bekend whiskey merk over de hele wereld. En als je daarvan een paar glazen naar achter hebt getikt, dan heb je wel is kans dat je niet helemaal meer recht loopt. Je kan dan beter zeggen dat het geen Johnnie Walker was maar een Johnnie Zwalker! En in Oeteldonk zeggen we dan natuurlijk: lekker, lekker lôôôpeee! Dit bekende Oeteldonkse nummer is geschreven door Hans Tevoort en is van de Oeteldonkse club: Foe Jong Bende. Elke Oeteldonker is inmiddels dan ook wel bekend met dit enorm bekende nummer! En dit is ook precies de reden dat we hier een Oeteldonk embleem van hebben gemaakt.

maak je oeteldonk kleding compleet met dit oeteldonk embleem

Een Oeteldonk outfit bestaat uit verschillende cruciale onderdelen: als basis heb je een boeren kiel of jas, daarop bevestig je een lading Oeteldonk emblemen. En daar komt nog is bij dat je een Oeteldonk sjaal om je nek draagt. Dit zijn alle basis elementen van een goede Oeteldonk outfit. Met dit Oeteldonk embleem heb je een leuke toevoeging op jou jasje/kiel! Daarbij kan je nog veel meer toevoegen aan je Oeteldonk kleding. Zo hebben we ook nog veel Oeteldonk accessoires in ons assortiment zitten.

Oeteldonkstijl biedt jouw de beste prijs!

Op Oeteldonkstijl.nl is alle Oeteldonk kleding te verkrijgen tegen de laagste prijs van Nederland! Hier staan we dan ook echt achter. Wanneer jij op een site van één van onze concurrenten het zelfde Oeteldonk product goedkoper ziet, passen wij de prijs direct aan en matchen wij jou het verschil! Daar komt nog is bovenop dat we alles uit voorraad kunnen leveren, dus wanneer je vóór 16:00 besteld, heb jij je Oeteldonk embleem de volgende dag al in huis.

Details

Het Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem is 10 cm breed
- Het Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem heeft de laagste prijsgarantie!
- Het Oeteldonk embleem is in bezit van een strijklaag

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.