Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Mega rugembleem ovaal

In vergelijking met andere Oeteldonk emblemen, is deze echt mega!

Beschrijving

Carnaval bestaat al eeuwen, letterlijk! Carnaval is ooit ontstaan in de 17e eeuw toen het nog een feest was dat werd gevierd omdat iedereen goed de winter was doorgekomen. Even later werd dit feest gekoppeld aan de katholieke kerk. In 1882 is de Oeteldonksche club opgericht en daarbij ook het fenomeen "Oeteldonk". Dit werd gedaan omdat een bisschop uit Den Dungen het carnavalsfeest wilde verbieden omdat het feest te "liederlijk" was. Door een heel rollenspel en verhaal aan het carnavalsfeest te knopen hebben de oprichters van de Oeteldonksche club het carnavalsfeest gered. Bij dit rollenspel hoort geen raad van 11 en geen alaaf! Maar een boeren kiel of jas met Oeteldonk emblemen en een Oeteldonk sjaal. Alle inwoners van Den Bosch worden namelijk omgetoverd tot boer of durske. Op deze manier is iedereen gelijk.

Oeteldonk emblemen kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Dit mega Oeteldonk rugembleem met een breedte van wel 28 cm is net iets anders dan de Oeteldonk emblemen die je normaal gesproken ziet. Dit embleem heeft namelijk merendeels een bedrukking in plaats van borduurwerk. Dit is gedaan omdat het embleem veel details bevat en dit met bedrukking er veel mooier uit zou komen te zien. Daarbij bieden wij al onze Oeteldonk emblemen aan tegen de laagste prijs die er is. Zie je het zelfde embleem toch ergens anders goedkoper? Dan passen wij direct de prijs aan en matchen we jou het verschil.

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem heeft een breedte van 28 cm
- Het mega Oeteldonk embleem heeft de vorm van een schild
- Het mega Oeteldonk embleem is bedrukt met de Bossche markt
- Het mega Oeteldonk embleem heeft geborduurde letters met "Oeteldonk"

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.