Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Oeteldonks next topmodel

Ben de mooiste van de stad met dit Oeteldonk embleem!

Beschrijving

Holland’s next top model, een van de meest bekeken tv-programma’s van het afgelopen jaar. Waarom maken we daar geen Oeteldonks next topmodel van? Want wie is voor jou eigenlijk de mooiste Oetel van dit jaar? Geef daarom dit embleem aan de Oetel die jij het aller mooist vindt tijdens carnaval in Oeteldonk. De ideale sjans move om het carnavals seizoen mee te beginnen!

Altijd de nieuwste emblemen bij Oeteldonkstijl!

Ieder jaar wordt er weer flink gebrainstormd wat er allemaal voor nieuws de markt op kan. En ieder jaar komen er steeds weer leuke ideeën uit de hoge hoed. Zo ook dit jaar weer! Waarom maken we Oeteldonk niet een beetje hip door middel van alle populaire programma’s , series, en hypes die plaats vinden op de Nederlandse bodem? Maar het nieuwe Oeteldonk mag het oude natuurlijk niet vervangen! Daarom raden wij jou zeker aan om ieder jaar opnieuw een prachtige Oeteldonk sjaal te dragen! Zo kan je laten zien dat je een echte ras Oeteldonker bent!

Alle Oeteldonkse artikelen tegen een enorm lage prijs!

Wij van Oeteldonkstijl vinden het belangrijk dat iedereen er leuk en op z’n Oeteldonks uitziet, maar de prijs is natuurlijk niet onbelangrijk! Daarom bieden wij op al onze artikelen een enorm lage prijs. Hierdoor hopen wij het voor iedereen mogelijk te maken om er echt Oeteldonks bij te lopen! Je kan nog meer korting krijgen door onze artikelen in grote aantallen te kopen, voor bijvoorbeeld je vriendengroep of je voetbalteam. Dan krijg je vriendenkorting!

Details

Het Oeteldonks next topmodel embleem heeft de volgende eigenschappen:

• Het Oeteldonks next topmodel embleem is 7,5 cm breed
• 100% echt geborduurd
• Inclusief lijmlaag op achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.