Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Oeteldonkstijl.nl

Unieke Oeteldonks embleem tegen de laagste prijzen!

Beschrijving

Oeteldonk is helemaal hot! Vooral de laatste jaren is het erg hard gegaan met de naamsbekendheid van carnaval in Den Bosch. Waar Oeteldonk voorheen vooral bekend was bij de Bosschenaren en de mensen daar kort omheen, daar is Oeteldonk inmiddels een nationaal begrip geworden. Vanuit alle hoeken van het land trekken feestgangers richting Oeteldonk om zich te mengen in dit ultieme feestgedruis. Oeteldonk is dan ook niet voor niets veruit de meest populaire carnavalsstad van Nederland!
Oeteldonk staat voor rood wit geel, voor bier drinken met onbekende, dansen met je buurvrouw en sjansen met........ Nja eigenlijk met iedereen. Oeteldonk staat voor gezelligheid, de ultieme sfeer en saamhorigheid! Maar Oeteldonk staat zeker ook voor de Oeteldonk sjaal en het prachtige jasje met de Oeteldonkse emblemen!

Prachtige, unieke Oeteldonkse emblemen tegen de laagste prijs!


Zoals gezegd zijn de Oeteldonkse sjaal en de Oeteldonkse embleempjes een absolute must wanneer u carnaval gaat vieren in Oeteldonk. Wij bieden vanuit Oeteldonkstijl de meest unieke Oeteldonk emblemen tegen de laagste prijs van Nederland. Dit embleem is ons eigen logo, het logo van Oeteldonkstijl.nl. Dit embleem is voor 100% geborduurd en is voorzien van een makkelijke strijklaag.

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Dit Oeteldonk embleem heeft de afmetingen 6x7cm
- Uniek Oeteldonk design
- Onze Oeteldonk emblemen zijn voorzien van een strijklaag
- Onze Oeteldonk emblemen zijn 100% geborduurd
- Laagste prijsgarantie op onze Oeteldonkse emblemen
- Ons enige echte Oeteldonkstijl.nl embleem!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.