Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Oetelvrouwke

Unieke Oeteldonk emblemen tegen de laagste prijs van Nederland!

Beschrijving

Oeteldonk is razend populair! Vanuit alle windstreken komen jong en oud carnaval vieren zoals het echt bedoeld is; in Oeteldonk! Carnaval is een feest van gemoedelijkheid en verbroedering. Iedereen is gelijk en iedereen staat met elkaar te feesten. Wij willen u als Carnavals vierder graag een handje helpen door de leukste Oeteldonkse kleding en feestartikelen aan te bieden. Uiteraard hebben wij ook de Oeteldonkse emblemen in ons assortiment!

Voor wie zijn de Oeteldonk emblemen?


Zoals gezegd is carnaval een feest van gezelligheid en verbroedering. Nooit ziet u zoveel mensen samen feest vieren, bekende maar zeker ook onbekende van elkaar. Daarom kunnen we ook met recht zeggen dat Oeteldonkse carnaval een feest is voor iedereen; van jong tot oud en van Bosschenaren tot Randstedelingen. Iedereen is welkom in Oeteldonk. De kleuren rood-wit-geel staan centraal in de kleding en de Oeteldonk emblemen zitten op het jasje of op de boerenkiel! Door middel van deze kleding ontstaat ook de verbroedering; iedereen is hetzelfde en gelijk. Het jasje met de Oeteldonk emblemen is dus een absolute must have als Oeteldonker!

Oeteldonk emblemen met de garantie op de laagste prijs!


Wij bieden niet alleen de leukste Oeteldonk emblemen, wij bieden ze ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs, net als de rest van uw Oeteldonk kleding! Hoe we dat doen? Simpel! Wij importeren onze Oeteldonk kleding, en deze leuke en hippe Oeteldonk emblemen in het bijzonder, zeer grootschalig vanuit Azië. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen die we vervolgens weer teruggeven aan u! Op deze manier bent u minder geld kwijt aan uw Oeteldonk emblemen, en kunt u het bespaarde geld uitgeven aan een extra biertje in het mooie Oeteldonk. Oeteldonk emblemen kopen doet u dus bij Oeteldonkstijl.nl!

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk ontwerp
- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 100% geborduurd
- Embleem "Oeteldonk vrouwke"
- Dit Oeteldonk embleem is 9cm x 8cm
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.