Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - proost!

Uniek Oeteldonk embleem met biertje, uiteraard tegen de scherpste prijs!

Beschrijving

Oeteldonk is de naam van de stad 's-Hertogenbosch tijdens carnaval. Oeteldonk is echter al lang niet meer alleen voor de Bosschenaren; Oeteldonk is voor iedereen. We zien steeds Randstedelingen, gasten uit Utrecht en natuurlijk uit Limburg. Iedereen is welkom! Er wordt samen gedanst, gedronken en gelachen. Dat is waar Oeteldonk om draait; iedereen is gelijk. Dat komt zeker ook tot uiting in de kleding tijdens carnaval. De rood wit gele Oeteldonkse kleding kent iedereen en ook de typisch Oeteldonkse emblemen zijn natuurlijk een gemeenschappelijk kenmerk van alle feestvierders!

Waarom je er goed aan doet om de Oeteldonkse emblemen te kopen


De rood wit gele Oeteldonk sjaal, feestartikelen en een jasje met de typisch Oeteldonkse emblemen; dat zijn de basisingrediënten voor een fantastische Oeteldonkse carnaval. Iedereen draagt dezelfde kleding en is in Den Bosch met hetzelfde doel; gezellig feesten met elkaar! Tijdens carnaval is iedereen gelijk, dat komt dus ook overduidelijk terug in de kleding.
Niet alleen daarom is het goed om het jasje met Oeteldonkse emblemen aan te doen tijdens carnaval, het geeft je ook nog eens een voorsprong wanneer je in de rij staat voor de kroegen. Steeds meer horeca eigenaren kiezen ervoor om grote groepen die niet in Oeteldonkse kleding zijn, te weigeren aan de deur.

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk ontwerp
- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 100% geborduurd
- Oeteldonk embleem "Proost!"
- Dit Oeteldonk embleem heeft een diameter van 7,5cm
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.