Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Rood hart

Wij houden van Oeteldonk, jij ook? Laat het zien met dit Oeteldonk embleem!

Beschrijving

Wij houden van Oeteldonk, logisch natuurlijk als Oeteldonk webshop. Ben jij ook een trouwe Oeteldonk fan? Dan is dit I love Oeteldonk embleem echt iets voor jou! Speciaal voor de mensen die al sinds kinds af aan Oeteldonk in trekken om dit prachtige feest groots te vieren met alle Oeteldonkers. Hoe herken je een echte Oeteldonker? Een echte Oeteldonker loopt in een boeren kiel of jas met daarop tien tallen Oeteldonk emblemen, heeft een Oeteldonk sjaal om zijn nek en zijn Oeteldonk kleding is tip top in orde! Dit is iemand die echt kan zeggen: I love Oeteldonk!

Waarom Oeteldonk emblemen kopen op Oeteldonkstijl.nl?

Op Oeteldonkstijl worden bijna alle emblemen zelf ontworpen. Hier zit veel aandacht en tijd in gestoken. We willen namelijk dat onze Oeteldonk emblemen perfect zijn! En natuurlijk van goede kwaliteit zijn. Daarom zijn bijna al onze Oeteldonk emblemen 100% geborduurd, alleen de emblemen waar het soms mooier is om een vlak niet te borduren is dit niet gedaan. Ook worden onze emblemen nog ouderwets met de hand getekend zodat onze emblemen nog een echte authentieke stijl hebben. We hebben daartegenover wel een moderne kijk op het Oeteldonkse feest en daarom worden de Oeteldonk emblemen na het tekenen met de hand, gedigitaliseerd op de computer en doorgestuurd naar onze producent.

Oeteldonk emblemen tegen de laagste prjis van Nederland!

Op Oeteldonkstijl.nl willen we zoveel mogelijk mensen voorzien van onze Oeteldonk kleding. We willen namelijk dat Den Bosch er zo mooi mogelijk uit ziet en dat zoveel mogelijk mensen in de Oeteldonkse tradities verkleed zijn. Juist om deze reden hebben we een afspraak met onze klanten gemaakt. Deze afspraak is dat zij altijd de laagste prijs zullen ontvangen op hun Oeteldonk product! Wanneer het zelfde product ergens anders goedkoper wordt aangetroffen, passen wij ook de prijs direct aan en matchen wij het verschil!

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem is 8 cm breed
- Het Oeteldonk embleem rood van kleur
- Het Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.