Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Rugembleem letters

Hét Oeteldonk rugembleem die met elk ander rugembleem te combineren is!

Beschrijving

Een rugembleem vormt de basis van je boeren kiel of jasje. Rond dit Oeteldonk embleem ga jij je boeren kiel of jas opbouwen met veel meer Oeteldonk emblemen eromheen. Daarnaast draagt de echte Oeteldonker een Oeteldonk sjaal en heeft een paar Oeteldonk handschoenen aan zijn handen zitten. Daarnaast wordt de boeren kiel of jas vaak ge-upgrade met vele Oeteldonk accessoires. Dit rugemleem is bedoeld om te combineren met andere rugemblemen. Vaak wordt er een mooi en groot rugembleem aangeschaft en worden deze simpel Oeteldonkse letters erboven geplaatst.

Het Oeteldonk rugembleem tegen de laagste prijs van Nederland

Wij horen sommige mensen wel is zeggen: Waarom zou je Oeteldonk producten online kopen? Waarom niet?! Er zijn namelijk alleen maar voordelen aan het kopen van online. Om even zo op te noemen: Je hebt geen drukke winkelstraten waar je doorheen moet, geen lange wachtrijen waar je in moet staan, je hoeft je huis niet eens uit en daarbij zijn de prijzen nog is goedkoper! Dus ook op onze Oeteldonk emblemen. Waarom zou je nog de stad ingaan op een drukke zaterdag als je vrijdag middag gewoon op je gemakje je Oeteldonk emblemen kan bestellen en deze zaterdag middag bezorgt te krijgen! Wanneer je voor 16:00 besteld, is het de volgende dag in huis namelijk.

Details

Het Oeteldonk rugembleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem is 75% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem is voorzien van een strijklaag op de achterkant
- Het Oeteldonk embleem heeft een breedte van 14 cm
- Het Oeteldonk embleem is verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland!

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.