Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - Thug life

Oeteldonkse emblemen zijn onmisbaar tijdens carnaval in Den Bosch!

Beschrijving

Oeteldonk is de naam van Den Bosch in de tijden van carnaval. De ongekende feestvreugde is voor jong en oud, voor klein en groot. Bij geen enkel ander evenement is de verbroedering tussen iedereen zo groot als tijdens carnaval. Iedereen feest, danst en drinkt een biertje met elkaar. Ook de kleding wordt zeer zorgvuldig gekozen. De rood-wit-gele Oeteldonkse kleding wordt gecombineerd met het jasje (of traditionele boeren kiel) waarop de Oeteldonkse embleempjes zeker niet mogen ontbreken!

Waarom Oeteldonkse emblemen kopen?


Oeteldonk en carnaval zijn heel erg gebouwd op traditie. De Oeteldonkse kleding in rood-wit-geel komt overal weer terug. De Typerende Oeteldonk sjaal en kleding draagt nog verder bij aan het idee van verbroedering en gelijkwaardigheid. Van oudsher is het de boerenkiel die met Oeteldonkse embleempjes wordt voorzien. De jeugd van tegenwoordig kiest echter steeds vaker voor een colbertje om daar de Oeteldonkse emblemen op de stikken.
Om aan de rood wit gele Oeteldonkse kleding te voldoen, of om het jasje te dragen met Oeteldonkse emblemen, is niet alleen om de traditie voort te zetten. Steeds meer kroegeigenaren kiezen ervoor (vanwege de enorme drukte) om enkel en alleen gasten in Oeteldonkse kleding toe te laten in hun horecagelegenheid. Het dragen van Oeteldonkse kleding verkleint de kans dat je aan de deur geweigerd wordt.

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Uniek Oeteldonk ontwerp
- Laagste prijsgarantie op onze emblemen
- 100% geborduurde emblemen
- Oeteldonk embleem "Thug Life"
- Dit Oeteldonk embleem heeft een diameter van 9cm
- Dit Oeteldonk embleem is voorzien van een strijkbare achterkant

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.