Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - verboden alaaf

In Oeteldonk roepen we geen alaaf! Laat dit blijken met dit Oeteldonk embleem!

Beschrijving

In Oeteldonk wordt er geen alaaf geroepen. Maar waarom eigenlijk niet? Oeteldonk is een gevolg van het ooit proberen te verbieden van carnaval door een Den Dungense bisschop. De bisschop vond het feest een te liederlijk feest voor een katholiek feest. Carnaval was vroeger namelijk een feest dat werd gehouden voor het vasten van de katholieke kerk. Enkele Bosschenaren hebben carnaval toen een wat serieuzer tintje gegeven door er een rollenspel aan te koppelen. In dit rollenspel veranderd Den Bosch in een boeren dorpje waar iedereen gelijk is. Bij dit serieuze tintje hoort geen alaaf of raad van 11.

Oeteldonk emblemen zijn het populairste Oeteldonk artikel

Oeteldonk emblemen zijn de meest verkochte Oeteldonk artikelen die er zich op de markt bevinden. Dit is logisch natuurlijk omdat je van Oeteldonk emblemen nooit genoeg kan krijgen! Een Oeteldonk sjaal en een paar Oeteldonk handschoenen schaf je hooguit 1 á 2 keer aan. Van Oeteldonk emblemen heb je natuurlijk aan 1 niet genoeg! Op de Oeteldonk emblemen zie je vaak een kikker staan aangezien dit hét symbool is van Oeteldonk, maar je ziet ook dat wat afwisseling altijd welkom is op een kiel. Vandaar hebben we nu dus het "verboden alaaf" Oeteldonk embleem.

een Oeteldonk embleem bij Oeteldonkstijl.nl

Wat maakt Oeteldonkstijl zo goedkoop in vergelijking tot de vele concurrenten? Oeteldonkstijl heeft een nauwe samenwerking met De Horeca Bazaar. Op deze manier is het inkopen en verschepen van onze Oeteldonk emblemen vele malen goedkoper dan wanneer we deze samenwerking niet zouden hebben. De Horeca Bazaar koopt namelijk hun producten grootschalig in en importeert deze via zeevracht. Samen met hun producten komen onze Oeteldonk emblemen aan in Nederland en kunnen wij deze korting doorrekenen naar onze klanten.

Details

Het Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem heeft een streep door het woord "alaaf"
- Het Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het Oeteldonk embleem heeft een diameter van 6 cm
- Het Oeteldonk "verboden alaaf" embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.