Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk embleem - wijnen wijnen wijnen

Wijnen, wijnen, wijnen embleem. Met wie ga jij wijnen deze carnaval? (biertje drinken mag ook)

Beschrijving

Oeteldonkstijl is altijd bezig met vernieuwen, en het bekijken van trends. Dit embleem stamt af van een erg populair televisie programma waar het geregeld over alcohol gaat. En in het bijzonder over wijn. Of het nu acht uur in de avond is of pas half twaalf in de ochtend, het is altijd tijd voor alcohol. En dat vinden wij ook! Dus wil je niet achterlopen, maar juist voorop lopen met je vriendengroep? Dan is dit hét embleem!


Onze andere Oeteldonk producten


Natuurlijk heb je ook iets nodig om je emblemen op te plakken. Een boerenkiel is dan ideaal om aan te schaffen en is een must have in Oeteldonk. Deze kiel combineer je met een lekker warme Oeteldonk sjaal en met de Oeteldonk handschoenen. Als je deze producten in je bezit hebt ben je helemaal klaar voor carnaval in Oeteldonk. En kan het wijnen (of bieren) beginnen!


Emblemen voor de allerbeste prijs


Natuurlijk zijn de emblemen mooi en vernieuwend, maar het mooiste is dat ze ook niet duur zijn. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze emblemen! Maar ook voor onze overige Oeteldonkproducten. Dit is typerend voor Oeteldonkstijl!

Details

- Populair design.
- Zelf ontworpen editie!
- Het embleem is 9 cm hoog.
- Het embleem is 6.5 cm breed.
- De beste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland!

Levertijd

Niet voorradig, wij verwachten:

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.