Oeteldonk embleem - wijnen wijnen wijnen

Wijnen, wijnen, wijnen embleem. Met wie ga jij wijnen deze carnaval? (biertje drinken mag ook)

chateau meiland wijnen wijnen wijnen Martin Meiland wijnen, wijnen, wijnen!
Oeteldonkstijl is altijd bezig met vernieuwen, en het bekijken van trends. Dit embleem stamt af van een erg populair televisie programma waar het geregeld over alcohol gaat. En in het bijzonder over wijn. Of het nu acht uur in de avond is of pas half twaalf in de ochtend, het is altijd tijd voor alcohol. En dat vinden wij ook! Dus wil je niet achterlopen, maar juist voorop lopen met je vriendengroep? Dan is dit hét embleem!


Onze andere Oeteldonk producten


Natuurlijk heb je ook iets nodig om je emblemen op te plakken. Een boerenkiel is dan ideaal om aan te schaffen en is een must have in Oeteldonk. Deze kiel combineer je met een lekker warme Oeteldonk sjaal en met de Oeteldonk handschoenen. Als je deze producten in je bezit hebt ben je helemaal klaar voor carnaval in Oeteldonk. En kan het wijnen (of bieren) beginnen!


Emblemen voor de allerbeste prijs


Natuurlijk zijn de emblemen mooi en vernieuwend, maar het mooiste is dat ze ook niet duur zijn. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze emblemen! Maar ook voor onze overige Oeteldonkproducten. Dit is typerend voor Oeteldonkstijl!
Ook iets voor jou?