Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - kikker met strikje

De mooiste en goedkoopste Oeteldonk emblemen van heel Oeteldonk!

Beschrijving

Oeteldonk is de naam voor Den Bosch tijdens carnaval. In veel steden wordt de naam veranderd wanneer de carnaval begint. Zo heb je bijvoorbeeld lampegat (Eindhoven) of kruikenstad (Tilburg). Toch is Oeteldonk, uit al deze carnavalssteden, de aller grootste. Dit is niet voor niks. In Oeteldonk is er de aller beste sfeer die er bestaat! Wat Oeteldonk nog meer onderscheid is dat iedereen er in de zelfde soort kleding loopt. Deze "dresscode" bestaat uit een boeren kiel of jas met Oeteldonk emblemen erop en een Oeteldonk sjaal om de nek. Deze kleding zorgt ervoor dat elke Oeteldonker rond loopt met een "wij-gevoel"

Oeteldonk emblemen zijn de basis van je oeteldonk kleding

De Oeteldonk emblemen zorgen voor de basis van je Oeteldonk kleding. Wanneer je in Oeteldonk gaat carnavallen zonder Oeteldonk kleding, dan val je al gauw buiten het bootje. Je hebt soms zelfs café's en kroegen die de mensen zonder Oeteldonk kleding niet binnen laten. Dit komt omdat carnaval in Den Bosch de laatste jaren zó populair geworden is dat de stad enorm vol staat tijdens deze mooie dagen. Om dan alleen Oeteldonkers binnen te laten zorgt voor iets mindere drukte.

Waarom Oeteldonk emblemen kopen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl vind je alle Oeteldonk emblemen tegen de laagste prijs die er is. Daarbij zijn onze Oeteldonk emblemen van echt top kwaliteit! We willen onze klanten de beste Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen aanbieden die mogelijk is. Wanneer er een zeldzame gevallen toch iets anders wordt ervaren, staan onze vriendelijke mensen van onze klantenservice direct voor je klaar!

Details

Dit Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- De Oeteldonk emblemen zijn 100% geborduurd
- De Oeteldonk emblemen hebben een hoogte van 11 cm
- De Oeteldonk emblemen zijn voorzien van een strijkbare achterkant
- De Oeteldonk emblemen zijn verkrijgbaar voor de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.


Warning: mysql_free_result() expects parameter 1 to be resource, null given in /home/oetel/domains/oeteldonkstijl.nl/public_html/product_detail.php on line 365