Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld boogschutter

Ben jij geboren tussen 23 november en 21 december? Dan is dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem voor jou!

Beschrijving

Een boeren kiel of jas, Oeteldonk emblemen, Oeteldonk sjaal en een paar Oeteldonk handschoenen. Wanneer je carnaval gaat vieren in Oeteldonk is dit de basis van je Oeteldonk outfit. Deze basis van Oeteldonk kleding is toch wel een echte must. Vaak zie je dat de kroegen in Den Bosch alleen mensen binnen laten met Oeteldonk kleding. Dit doen ze omdat het tijdens carnaval in Den Bosch zo ontzettend druk is dat de kroegen beslissen alleen de Oeteldonkers binnen te laten om zo de drukte te verminderen. Veel kroegen werken ook nog met voorrang Oeteldonk emblemen, deze worden van te voren verkocht om vervolgens voorrang te krijgen tijdens carnaval. Ook een eigen kroeg embleem of Oeteldonk embleem met eigen ontwerp bestellen? Dat kan!

Sterrenbeeld Oeteldonk emblemen: De boogschutter!

Tussen 23 november en 21 december geboren? Dan ben jij een boogschutter! Jij bent altijd degene die zorgt dat de meest zatte mensen weer veilig thuis komen, want de eigenschappen van een boogschutter zijn: Onafhankelijk, enthousiast, creatief, zorgzaam en gul. Maar jij bent ook niet perfect. De slechte eigenschappen, ook al overheersen deze de goede niet, zijn ook aanwezig. De slechte eigenschappen van de boogschutter zijn dat die niet emotioneel is, is impulsief, losbandig, hypocriet en veel eisend. Herken jij enkele van deze eigenschappen in jezelf? Dan is dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem echt iets voor jou! Herken jij helemaal niks? Dan ziet het Oeteldonk embleem er altijd nog erg leuk uit!

Oeteldonk emblemen en Oeteldonk kleding kopen op Oeteldonkstijl.nl

Op Oeteldonkstijl.nl vind je de beste, mooiste én goedkoopste Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen van heel Nederland! Zo hebben wij de hardlopers zoals de Oeteldonk sjaal, de Oeteldonk emblemen en de Oeteldonk handschoenen. Maar wij hebben naast deze hardlopers nog veel meer leuke Oeteldonk kleding en accessoires! Neus even rond in de webshop en misschien kom jij wel jouw perfecte Oeteldonk kleding tegen.

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft het sterrenbeeld: Boogschutter
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs op de markt
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem kan op de kiel of jas worden gestreken
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.