Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld kreeft

De mooiste en goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen op de markt!

Beschrijving

In Oeteldonk gaat het weer net even iets anders dan bijvoorbeeld in Lampegat (Eindhoven) of Kruikenstad (Tilburg). Zo hebben we in Oeteldonk onze eigen muziek, kleding en symbolen. Een van deze symbolen is de Oeteldonkse vlag: rood, wit, geel. Deze Oeteldonkse kleuren zie je overal in terug: in de Oeteldonk kleding, de Oeteldonk emblemen, op straat, enz. Wat is de oeteldonkse kleding? Oeteldonk kleding bestaat uit een boeren kiel of jas met daarop Oeteldonk emblemen. Daarbij wordt er nog een Oeteldonk sjaal om de nek heen gedaan en worden er een paar Oeteldonk handschoenen aangetrokken.

Jouw sterrenbeeld (kreeft) verwerkt in een Oeteldonk embleem!

Wanneer je geboren bent tussen 21 juni en 22 juli dan is jouw sterrenbeeld een kreeft! Wat houd dit sterrenbeeld in? Jij hebt sterke punten en zwakke punten. Zo ben je bijvoorbeeld er sympathiek, flexibel, loyaal, zorgzaam en heel betrouwbaar. Dit zijn erg goeden eigenschappen en dit wil zeggen dat je goed bent in het onderhouden van vriendschappen. Maar ook jij hebt je zwakke punten. Zo kan je soms egocentrisch zijn maar ook overgevoelig, humeurig, aanhankelijk en heb je soms een beetje zelfmedelijden. Herken jij jezelf in dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem? Dan is dit Oeteldonk embleem perfect voor jou!

De mooiste én goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen

We kopen al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen grootschalig in bij de fabrikant. Dit zorgt ervoor dat we veel korting creëren op de stukprijs. En dit is niet het enige wat geld bespaard: Op deze manier zitten er ook geen tussenhandelaren in het proces die de prijs opdrijven. Al die kosten die we besparen rekenen wij weer door in onze verkoopprijs. Zo heeft onze klant altijd de laagste prijsgarantie!

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: kreeft
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de laagste prijs die er is
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is voorzien van een strijklaag op de achterkant
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.