Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld leeuw

Oeteldonk emblemen met het thema sterrenbeelden! Een echt persoonlijk embleem.

Beschrijving

Wanneer je aan carnaval denkt, denk je aan Oeteldonk. Nergens anders hangt er zo'n goede sfeer en wordt er zo groots uitgepakt als in Oeteldonk! Overal zijn buitenbarren, straten staan vol met speakers en fanfare bands staan op straat de feestgangers te vermaken! Kortom: ge-wel-dig. In Oeteldonk heerst er ook een enorm "wij-gevoel" aangezien iedereen het hele jaar met z'n alle wacht op dit prachtige feest, én omdat iedereen in Oeteldonk in de zelfde kledij rondloopt. Deze Oeteldonk kleding bestaat uit een boeren kiel of jas met daarop een berg Oeteldonk emblemen. En omdat het winter is in de tijd van carnaval, is een Oeteldonk sjaal ook zeker niet overbodig!

Oeteldonk emblemen nu ook als sterrenbeelden!


Geboren tussen 23 juli en 23 augustus? Dan weet jij vast al wel dat de leeuw jouw sterrenbeeld is! Maar weet jij ook wat dit sterrenbeeld over jou zegt? Dit sterrenbeeld in dit Oeteldonk embleem wilt zeggen dat je zelfverzeker bent, gul, loyaal, ambitieus en aanmoedigend. Erg goede eigenschappen zou je dan denken. Dit is ook zo natuurlijk maar je hebt ook een aantal minder goede punten! Zo ben je Ijdel, eigenwijs, overheersend en pretentieus. Dit mag je natuurlijk allemaal wel met een korreltje zout nemen hoor. Maar zit er wel iets van waarheid in? Dan is dit Oeteldonk embleem echt iets voor jou.

Oeteldonkstijl.nl bied jou alle Oeteldonk emblemen aan tegen de laagste prijs!

Bij Oeteldonkstijl zit je altijd goed! We hebben namelijk een erg breed assortiment met de leukste Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen. Onze Oeteldonk emblemen worden ook het meeste helemaal zelf ontworpen! Je hebt bij ons dan ook echt unieke emblemen te verkrijgen! Dan denk je misschien dat dit dan ook extra duur zal zijn... Het tegenover gestelde! Wij bieden al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen aan tegen de laagste prijs op de markt.

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: leeuw
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de laagste prijs die er is
- Er zit een strijkbare achterkant op het sterrenbeeld Oeteldonk embleem
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.