Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld maagd

Een echt persoonlijk embleem op je kiel hebben? Ga voor de sterrenbeeld Oeteldonk emblemen!

Beschrijving

Oeteldonk, het thuis van de kikker, de standplaats van Knillis, de hoofdstad van het Nederlandse carnaval. Elk jaar weer veranderd ons Den Bosch in Oeteldonk! In Oeteldonk wordt carnaval dan ook groots gevierd. Iedereen trekt zijn boeren kiel of jas (met vele Oeteldonk emblemen) weer uit de kast, doet zijn om en trekt de stad in. Hier feest iedereen 3 dagen lang (vaak langer) door tot ze niet meer kunnen. Aan het einde van ons carnaval word Knillis weer "begraven". Dit gebeurd om 23:55 en dat betekend dat de carnaval er toch echt weer op zit.

Eerst had je alleen Oeteldonk emblemen, nu heb je ook de sterrenbeeld Oeteldonk embleemen!

Over de vele jaren heen zijn er steeds meer dingen bij het Oeteldonkse carnaval gekomen. Steeds vaker worden er nieuwe dingen bedacht zoals Emoji emblemen en nu ook onze Oeteldonk sterrenbeeld emblemen! Ben jij geboren tussen 24 augustus en 23 september? Dan is jouw sterrenbeeld de "maagd". Dit sterrenbeeld houd in dat je behulpzaam, betrouwbaar, oplettend en nauwkeurig bent. Een goed iemand dus om erbij te hebben in je Oeteldonk groep! Maar de maagd kan ook kil, inflexibel, storend, kieskeurig en sceptisch zijn. Dus grote kans dat wanneer je naar een ander kroeg wilt, dat de maagd hier niet heel flexibel in is. Natuurlijk klopt niet alles bij je persoonlijkheid, maar veel mensen zien toch veel eigenschappen terug in hun karakter. Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem is een perfecte toevoeging op je boeren kiel!

Oeteldonk emblemen en Oeteldonk kleding tegen de laagste prijs met de beste kwaliteit!

Onze Sterrenbeeld Oeteldonk emblemen worden vaak gezien als de mooiste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen die er op de markt zijn. Daarbij zijn onze sterrenbeeld Oeteldonk emblemen van uiterst goede kwaliteit en verkrijgbaar tegen de laagste prijs die er is! Deze Oeteldonk emblemen zijn door onszelf ontworpen en geïmporteerd. Doordat alles intern gebeurd besparen wij veel op de kosten en kunnen wij deze marges terug geven aan onze klant.

Details

Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het Sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: maagd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland
- Er zit een strijkbare achterkant op het sterrenbeeld Oeteldonk embleem
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.