Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld ram

Is jouw sterrenbeeld een ram? Dan is dit Oeteldonk embleem perfect voor jou!

Beschrijving

Oeteldonk is de meest bekende carnavalsstad van heel Nederland. Of nou ja, in het zuiden van het land dan. Want vaak kennen de mensen in het noorden heel het begrip carnaval niet. Toch zie je dat elk jaar ook in het noorden carnaval bekender wordt. En dan met namen ons Oeteldonk. Deze "buitenstaanders", zoals we dit maar even noemen, zie je vaak al snel terug in de stad. Deze hebben namelijk vaak geen Oeteldonk kleding aan en gedragen zich ook niet als echte Oeteldonkers. Maar wat maakt een Oeteldonker nou een echte Oeteldonker? Een echte Oeteldonker draagt een boeren kiel of jas met Oeteldonk emblemen erop en heeft een Oeteldonk sjaal om zijn nek hangen. Daarnaast Roept een echte Oeteldonker geen alaaf en zit altijd in de goede sfeer.

Jouw sterrenbeeld ram als Oeteldonk embleem

Ben jij geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is jouw sterrenbeeld een ram! Wat betekend dit? Dit betekend dat jij avontuurlijk, dynamisch en onafhankelijk bent in denken en handelen. De sleutelwoorden voor de ram zijn: Doen, Onafhankelijkheid, pionier, winnen, verkopen, enz. Nou klinkt dit misschien allemaal een beetje zweverig. Maar veel mensen geloven wel in deze sterrenbeelden en horoscopen. Vaak zie je dat in horoscopen toch wel iets van waarheid zit. Dit is dan ook de reden dat we voor alle Oeteldonkers deze sterrenbeeld Oeteldonk emblemen in ons assortiment opgenomen hebben.

sterrenbeeld Oeteldonk Emblemen tegen de laagste prijs op de markt

Onze sterrenbeeld Oeteldonk emblemen zijn niet alleen de mooiste sterrenbeeld emblemen op de markt, nee, ze zijn ook nog is de goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen op de markt! Hoe kunnen we bij Oeteldonkstijl.nl onze laagste prijsgarantie garanderen? Dit kunnen wij doen omdat het ontwerpen van onze Oeteldonk emblemen allemaal intern gebeurd. Vervolgens worden de ontwerpen doorgestuurd naar de fabriek en laten we grote containers verschepen met onze Oeteldonk emblemen erin.

Details

Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft volgende eigenschappen:

- Het Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: Ram
- Op dit sterrenbeeld Oeteldonk embleem zit de laagste prijsgarantie
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft een strijkbare achterkant
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.