Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld steenbok

Op Oeteldonkstijl vind je de mooiste Oeteldonk emblemen, waaronder deze sterrenbeeld emblemen!

Beschrijving

Oeteldonk bestaat al sinds 1882, daarvoor bestond het carnavalsfeest ook al, maar dit heette toen nog geen Oeteldonk. Eigenlijk bestaat carnaval al sinds de 17e eeuw. Dit was toen een feest om te vieren dat de winter goed verlopen was. Jaren daarna is het feest gekoppeld geraakt aan de katholieke kerk en werd het feest gevierd voordat de katholieken gingen vasten. Nadat een Bisschop uit Den Dungen het feest wilden gaan verbieden omdat het veel te lollig was voor een katholiek feest, hebben een paar Bosschenaren besloten om er een serieuzer tintje aan te geven. Dit hebben ze gedaan door er een heel verhaal omheen te verzinnen. Tijdens carnaval veranderde elke Bosschenaar in een boer of durske. Op deze manier was iedereen gelijk. Vandaag de dag gaat deze traditie nog steeds het zelfde. Hier komen dus ook al de boeren kielen vandaan met daarop de Oeteldonk emblemen!

Verschillende sterrenbeelden zoals de steenbok in Oeteldonk emblemen verwerkt!


Is jouw sterrenbeeld een steenbok? Dan ben jij geboren tussen 22 december en 19 januari. Dit heeft verschillende betekenissen. Zo is een steenbok vaak verantwoordelijk, ambitieus, vindingrijk, geduldig en loyaal. En net als je denkt dat jij een topper bent, krijg je nu ook een paar minpunten. Want de steenbok kan af en toe ook wantrouwig, fantasieloos, verwaand en geremd zijn. Gelukkig overtreffen de goede punten van de steenbok wel de slecht punten.

Oeteldonkstijl heeft de mooiste en goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen!

Oeteldonkstijl heeft de aller mooiste en goedkoopste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen. En nog goedkoop ook! Alle sterrenbeeld Oeteldonk emblemen zijn met de hand geschetst en vervolgens gedigitaliseerd op de computer. Daarna worden deze naar onze fabrikant gestuurd en grootschalig geproduceerd. Deze laten we dan weer importeren via zeevracht. Op deze manier kunnen wij de laagste prijsgarantie bieden voor al onze klanten. En niet alleen op al onze Oeteldonk emblemen bieden wij de laagste prijsgarantie, op onze Oeteldonk kleding (zoals de Oeteldonk sjaal) kunnen wij ook de aller laagste prijs aanbieden die er op de markt is.

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: Steenbok
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland
- Er zit een strijklaag op de achterkant van het sterrenbeeld Oeteldonk embleem
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.