Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld tweeling

Oeteldonk emblemen met als thema sterrenbeelden! Tegen de laagste prijs van Nederland!

Beschrijving

Oeteldonk is opgericht in het jaar 1882. Dit is het jaar dat de Oeteldonksche club is ontstaan. De geschiedenis achter het ontstaan van Oeteldonk is als volgt: Carnaval bestaat al sinds de 17e eeuw en was eerst een feest om te vieren dat de winter goed verlopen was. Even later is dit feest verbonden geraakt aan de katholieke kerk. Een bisschop uit Den Dungen die wilde het carnavalsfeest verbieden omdat dit feest veel te lollig was voor een katholiek feest. Een paar enthousiaste Bosschenaren hebben toen het carnavalsfeest een serieuzer tintje gegeven. Sindsdien is Oeteldonk opgericht. Dit carnavalsfeest had geen raad van 11 en er werd geen alaaf geroepen. Er werd een heel rollenspel aan het feest gekoppeld waarin elke Bosschenaar werd omgetoverd tot boer of durske. Op deze manier was iedereen gelijk. En dit zie je nog steeds elk jaar terug. Iedereen draagt een boeren kiel of jas met daarop vele Oeteldonk emblemen bevestigd. Ook wordt de boeren kiel of jas altijd gecombineerd met een Oeteldonk sjaal en Oeteldonk handschoenen.

Sterrenbeelden in de vorm van Oeteldonk emblemen! In dit geval tweeling

Ben jij geboren tussen 21 mei en 22 juni? Dan is jouw sterrenbeeld tweeling! Maar wat houd het sterrenbeeld Oeteldonk embleem in? Wanneer jouw sterrenbeeld tweeling is, dan zijn jouw eigenschappen dat je fantasierijk bent, flexibel, grappig en energiek. Maar ook jij bent niet een en al goede eigenschappen. Want je bent bijvoorbeeld rusteloos, besluiteloos, slinks, impulsief of oppervlakkig. Dit zegt natuurlijk niet dat dit allemaal precies waar is, en mag zo af en toe ook met een korreltje zout genomen worden. Maar vaak zie je dat veel mensen deze eigenschappen daadwerkelijk wel bij hunzelf herkennen. Dit is dan ook de reden dat we de sterrenbeeld Oeteldonk emblemen hebben ontworpen en toegevoegd hebben aan het assortiment.

Oeteldonkstijl.nl bied jou de goedkoopste Oeteldonk emblemen op de markt!

De mooiste sterrenbeeld Oeteldonk emblemen EN ook nog is de goedkoopste? Dit zul je alleen zien op Oeteldonkstijl.nl. Wij bieden namelijk al onze klanten de laagste prijsgarantie. Dit betekend dat je onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen nergens anders goedkoper zal zien! Dit kunnen wij garanderen omdat we al onze Oeteldonk kleding en Oeteldonk emblemen grootschalig inkopen bij de fabrikant. Op deze manier laten we de tussenhandelaren buiten beeld en krijgen geen kans om de prijs te verhogen.

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: tweeling
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem kan door een strijkbare achterkant vastgemaakt worden op je kiel of jas
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.