Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld vissen

Geboren tussen 20 februari en 20 maart? Dan moet jij een vissen sterrenbeeld Oeteldonk embleem hebben!

Beschrijving

Boer knillis. Hét symbool voor de (vermeende) oprichter van ons Oeteldonk. Ook kan Knillis worden gezien als de typische Oeteldonker met zijn boeren kiel, Oeteldonk emblemen, witte wanten, Oeteldonk sjaal, enz. Elke carnaval wordt boer Knillis op de zondag van carnaval opgezet op de markt. Hierbij is de carnaval officieel van start gegaan. Vervolgens staat knillis heel de carnaval op de markt en gaat vaak op de foto met vele Oeteldonkers. Nadat de carnaval weer voorbij is (Dinsdag 00:00) Wordt Knillis weer "begraven". Dit is het teken dat carnaval in Oeteldonk weer officieel afgelopen is. Bij vele mensen rolt er dan toch een traantje over de wangen.

Oeteldonk emblemen in een nieuw jasje! Het sterrenbeeld "vissen"

Valt jou geboorte datum tussen 20 februari en 20 maart? Dan weet jij vast al wel dat jouw sterrenbeeld "vissen" is. Iemand met het sterrenbeeld vissen, is toegewijd, fantasierijk, accepterend en betrouwbaar. Wanneer je iemand in de carnavalsgroep hebt met het sterrenbeeld vissen zal die dus niet zeuren over welke kroeg jullie ingaan. Maar vraag hem niet waar hij naar binnnen wilt want iemand met het sterrenbeeld vissen is besluiteloos! Ook kan de persoon overgevoelig en lui zijn.

Sterrenbeeld Oeteldonk emblemen kopen op Oeteldonkstijl.nl

De laagste prijs, beste kwaliteit én de mooiste Oeteldonk emblemen? Kan dit wel? Jazeker! Op Oeteldonkstijl kunnen wij je dit allemaal bieden doordat we grootschalig inkopen bij onze fabrikant. Op deze manier creëren we grote kortingen op de stukprijzen van de Oeteldonk emblemen. Deze marges berekenen we weer door naar de klant. Daarbij kunnen we altijd uit voorraad leveren en zijn jouw Oeteldonk emblemen dan ook erg snel in huis! Vóór 16:00 besteld? Dan is het de volgende dag in huis!

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: vissen
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft een strijkbare achterkant
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.