Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonk emblemen - sterrenbeeld weegschaal

Ben jij volledig in balans? Het Oeteldonk sterrenbeeld embleem voor jou!

Beschrijving

Carnaval in Den Bosch is het mooiste Nederlandse feest dat er bestaat. Wanneer je carnaval gaat vieren, dan is Oeteldonk "the place to go"! In Oeteldonk is namelijk iedereen in een top humeur. Daarbij is ook iedereen op de zelfde manier gekleed. In een boeren kiel of jas met daarop een berg emblemen. Maar waar komen deze Oeteldonk emblemen vandaan? Sinds 1882 is de Oeteldonksche club al aanwezig en sinds 1962 is het traditie geworden om elk jaar weer een Oeteldonk embleem als jaarembleem te kiezen. In eerste instantie waren deze Oeteldonk emblemen een verwijzing naar een Oeteldonksche club die dat jaar een jubileum had of een gebeurtenis. Sinds 1995 zijn de Oeteldonk emblemen gekoppeld aan het thema van het jaar.

De weegschaal in een sterrenbeeld Oeteldonk embleem

Valt jouw verjaardag tussen 24 september en 23 oktober? Dan is jouw sterrenbeeld de weegschaal! De eigenschappen van een weegschaal zijn als volgt: De persoon is idealistisch, vreedzaam, diplomatisch en gastvrij, maar kan ook besluiteloos, oppervlakkig, ijdel en onbetrouwbaar zijn. Toch overtreffen de goede punten altijd de sterke punten en is de weegschaal een ideale gastheer om voor de carnaval even een drankje te doen. Oeteldonk emblemen bestaan dus al jaren. Deze sterrenbeeld Oeteldonk emblemen zijn daarentegen compleet nieuw!

Op Oeteldonkstijl.nl heb je de beste prijs kwaliteit die er is!

Bestellen bij Oeteldonkstijl is altijd een feest. Je krijgt de mooiste en beste Oeteldonk emblemen/Oeteldonk kleding die er is en dit ook nog allemaal tegen de laagste prijs die er is! En wanneer er toch, in een zeldzaam geval, iets niet helemaal soepel verloopt, dan staat onze klantenservice te popelen om je hierbij te helpen tot jij helemaal tevreden bent! Bij Oeteldonkstijl.nl gaan wij namelijk voor 100% klanttevredenheid!

Details

Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft de volgende eigenschappen:

- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is 100% geborduurd
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft als sterrenbeeld: Weegschaal
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem is verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem kan vast worden gemaakt op de kiel of jas door het embleem er op te strijken
- Het sterrenbeeld Oeteldonk embleem heeft op het breedste punt van het schild een doorsnee van 6,5 cm

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.