Oeteldonkstijl

Oeteldonk diadeem met pluche

Oeteldonk diadeem met pluche en met twee leuke meeverende kikkertjes!

Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt in de dagen van carnaval. Tijdens Oeteldonk staat de gehele stad op zn kop; iedereen loopt met elkaar te zingen, te dansen en te sjansen! De hele stad kleurt rood-wit-geel en iedereen is in opperbeste stemming! De laatste jaren is Oeteldonk uitgegroeid tot carnavalshoofdstad van Nederland. Carnaval in Den Bosch is werkelijk een landelijk begrip geworden! Vanuit alle hoeken van het land trekken feestvierders richting Oeteldonk om aan te sluiten in de polonaise! En bij carnaval in Den Bosch hoort natuurlijk ook specifieke Oeteldonk kleding!

Oeteldonk diadeem met pluche en meedeinende kikkertjes!


Dit leuke Oeteldonk diadeem is echt een toevoeging op de basis van uw Oeteldonkse outfit! De basis van uw outfit blijft natuurlijk het Oetedonk jasje met de bekende Oeteldonk emblemen. Dit jasje met emblemen combineert u met de overbekende rood wit geel gebreide Oeteldonk sjaal. Dat is de basis!
Maar dan wil u zich uiteraard onderscheiden van de menigte en niet precies hetzelfde zijn als alle andere Oeteldonkse feestvierders. Dan heeft u met dit diadeem het juiste product. Dit Oeteldonk diadeem is een perfecte aanvulling om uw Oeteldonkse outfit te onderscheiden van de menigte. De kikker gezichtjes op het diadeem dansen met uw ritme mee op de muziek!

Oeteldonk diadeem kopen, morgen al in huis!!


Oeteldonkstijl verkoopt al haar producten vanuit voorraad. Dit betekent dat alles dat u voor 18:00 uur via de website besteld, de volgende dag al bij u in huis is. Op deze manier kunt u direct genieten van deze leuke Oeteldonk diadeem.
Naast onze snelle service, bieden wij ook al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland. Ziet u deze Oeteldonk diadeem elders online goedkoper? dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!
Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 263
9.2
263 Beoordelingen
"Super snel en keurig geleverd
Prima"
3.39