Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Oeteldonkse kleding › Oeteldonk dorustrui

8 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Ga de strijd aan met de kou met deze prachtige rood wit gele trui!

Carnaval, de mooiste dagen van het jaar! Zeker in het prachtige Oeteldonk, laat u daarom niet in de koude kleren staan tijdens deze lange nachten. Deze dorustrui is het perfecte carnavalsartikel om onder een kiel of jasje te dragen, of gewoon om los te dragen tijdens de carnaval! Maak uw carnavalsoutfit helemaal perfect met onze Oeteldonkse emblemen en gebreide Oeteldonk sjaal! Zo past u perfect binnen de Oeteldonkse meute! En zorgt u ervoor dat deze mooie carnavals traditie niet verloren gaat! Want wat is er nou mooier tijdens carnaval dan gezelligheid, vreugde en rood-wit-geel!

Onze prachtige Oeteldonk dorustrui geeft u nog meer kleur tijdens carnaval!

Vroeger was het wel eens te zien, de feestganger van over de rivieren. In steden zoals Breda en Tilburg is het dan ook duidelijk te zien aan de kostuums die mensen dragen. Maar in Oeteldonk dragen we al jaren rood-wit-geel! En dragen we een jasje of een kiel, met mooie emblemen en een sjaal. Zo doen wij dat! De meeste mensen weten echter niet wat ze voor de koude dagen onder hun kiel of jasje willen dragen, en daarvoor hebben wij dus de perfecte Oeteldonkse dorustrui! Zo bent u van top tot teen Oeteldonk!

Een zachte dorustrui voor een zacht prijsje!

Carnaval is al duur genoeg, en omdat u elk jaar natuurlijk een fortuin uitgeeft aan een vette hap en alcoholische versnaperingen (of natuurlijk frisdrank) wilt u niet teveel betalen voor uw kleding. Wij van Oeteldonkstijl snappen dat! Daarom hebben wij voor de laagste prijs garantie, ziet u het ergens goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan! En als u het voor 16:00 besteld krijgt u het morgen in huis!

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.