Oeteldonkstijl

Oeteldonk dorustrui maat 128

Sta niet in de kou tijdens de carnavalsnachten in Oeteldonk!

Sweater Oeteldonk
Onder een jasje hoort natuurlijk een Oeteldonk dorustrui! Deze trui zorgt ervoor dat je het in Oeteldonk niet koud gaat hebben. Daarnaast maak het je Oeteldonk outfit ook helemaal compleet. De Oeteldonk trui is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in verschillende maten. Uiteraard is deze trui rood, wit geel gestreept zoals het hoort met Carnaval in Den Bosch.

De geschiedenis van Oeteldonk

Carnaval bestaat sinds de 17e eeuw en was destijds een feest om te vieren dat de winter goed verlopen was. Jaren daarna werd het feest gekoppeld aan de katholieke kern en werd het feest gevierd voordat de katholieken gingen vasten. Nadat een bisschop uit Den Dungen het feest wilde gaan verbieden, omdat de sfeer niet meer paste bij een katholiek feest, hebben een paar Bosschenaren besloten om er een serieuzer tintje aan te geven. Dit hebben ze gedaan door er een heel verhaal omheen te verzinnen zoals de boer en het durske. Op deze manier werd iedereen gelijk. Tot op heden is deze traditie nog hetzelfde.

Je dorustrui haal je bij Oeteldonkstijl

Bij ons betaal je nooit teveel. We begrijpen heel goed dat je niet zoveel geld uit wil geven aan een outfit en dat je liever je geld tijdens carnaval uitgeeft aan bier en snacks. Daarom bieden wij de laagste prijs aan van Nederland. Daarnaast vinden we een snelle verzending ook belangrijk. Wanneer je bij ons op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, heb je het de volgende dag al in huis!
Op voorraad! Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 156
9.1
156 Beoordelingen
"Super!
Snelle verzending en goed verpakt! Blij met mijn producten"