Oeteldonkstijl

Oeteldonk mini hoedje op speld

Prachtig leuk Oeteldonk mini hoedje met roos, veren en bolletjes gaas op speldjes

Oeteldonk is hipper dan ooit tevoren. Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt tijdens carnaval. Waar carnaval in Den Bosch voorheen vooral gevierd werd door Bosschenaren, daar loopt het nu tijdens carnaval storm op Oeteldonk Centroal..... Feestgangers uit het gehele land trekken richting Oeteldonk om zich te storten in dit ultieme feestgedruis. Nog nooit carnaval in Den Bosch gevierd?! Dan wordt het echt tijd om te beginnen! Wanneer je eenmaal een jaar carnaval in Den Bosch gevierd hebt, dan wil je niks anders meer! Massa's mensen; van klein tot groot, jong tot oud, alle rangen en standen staan met elkaar te dansen, te sjansen en met zn allen in de polonaise! Allemaal met een overeenkomst: de Oeteldonkse kleding. De basis voor de Oeteldonkse kleding is duidelijk: het jasje met de Oeteldonk emblemen en de gebreide Oeteldonk sjaal!

Oeteldonk mini hoedje als finishing touch voor uw Oeteldonk outfit!


Oeteldonk is rood wit geel. Oeteldonk is de Oeteldonk emblemen en Oeteldonk is de Oeteldonk sjaal! Maar je wil je ook onderscheiden van de mensenmassa. Daarom hebben wij deze leuke mini hoedjes in het assortiment. Vooral mega populair onder de dames. Met de haarklem onderaan het hoedje, is dit mini Oeteldonk hoedje erg makkelijk in het haar aan te brengen. Uiteraard is het hoedje in de juiste kleuren: rood, wit en geel!

Oeteldonk artikelen tegen de laagste prijs en 24-uurs service!


Dit leuke Oeteldonks mini hoedje bieden wij aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland, net als al onze andere Oeteldonk artikelen overigens! Daarbij komt nog eens dat we onze Oeteldonk artikelen allemaal grootschalig op voorraad hebben en dus ook uit voorraad kunnen levern. Vandaag voor 18:00 uur uw Oeteldonk mini hoedje online kopen = de volgende dag al bij u in huis!
9.2
306 Beoordelingen
"Super
Netjes gebeld omdat de maat die ik besteld had niet te leveren was"