Oeteldonkstijl

Oeteldonk foam stickers - 6 stuks

Leuke Oeteldonk foam stickers van een kikker; per 6 stuks verpakt

Oeteldonk is als merk enorm groeiende! Oeteldonk is de naam die de stad Den Bosch krijgt in de dagen van carnaval. Waar carnaval in Den Bosch voorheen beperkt bleef tot Bossche bezoekers en hooguit Brabantse bezoekers, daar is Oeteldonk uitgegroeid tot landelijk evenement. Vanuit alle uithoeken van het land trekken feestvierders richting de carnavalshoofdstad van Nederland om zich onder te laten dompelen in dit enorme festijn. Vooral bezoekers uit Utrecht en de randstad weten de wegen richting het mooie Oeteldonk goed te vinden! Wanneer je feest gaat vieren in Oeteldonk, zorg dan dat je de juiste outfit draagt! Het jasje met de Oeteldonk emblemen en de gebreide Oeteldonk sjaal zijn daarbij de meest belangrijke onderdelen!

Oeteldonk foam stickers om uw Oeteldonk outfit compleet te maken!


Zoals gezegd is het jasje met de Oeteldonk emblemen en de gebreide Oeteldonk sjaal de basis voor uw Oeteldonkse outfit! Het feit is wel dat iedereen in Oeteldonk er op deze manier bij loopt.... en u wil uzelf natuurlijk wel onderscheiden van de Oeteldonk menigte. daar zijn deze Oeteldonk stickers perfect geschikt voor! De leuke Oeteldonk kikker stickers zijn op diverse mogelijke manieren weg te plakken: op uw jasje, op uw pet of bijvoorbeeld op tasje. Ook bijvoorbeeld op een raam zijn de foam stcikers erg leuk!
Deze Oeteldonk stickers zitten per 6 stuks in een zakje (2 verschillende designs) en dus kunt u de kikker sticker op verschillende plaatsen inzetten!

Oeteldonk artikelen; laagste prijs en morgen al in huis!


Oeteldonkstijl streeft naar een optimaal assortiment Oeteldonk artikelen; de leukste Oeteldonk artikelen en zo breed mogelijk. Maar daar laten we het niet bij! Wij bieden al onze Oeteldonk producten aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Ziet u onze producten elders online tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan!
Omdat wij al onze Oeteldonk producten uit voorraad leveren, kunnen we een 24-uurs service aanbieden; Oeteldonk producten kopen voor 18:00 uur = de volgende dag bij u in huis!
9.2
305 Beoordelingen
"Uitstekend
Ergste keer wat besteld. Snel en correct geleverd !!"