Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Geblokte Oeteldonk handschoenen

De beroemde Oeteldonk handschoenen in een nieuw jasje! Een keer weer wat anders.

Beschrijving

Oeteldonk bestaat al sinds de oprichting van de Oeteldonksche club van 1882 en leeft nog steeds voort met alle tradities en symbolen van dien. Zo zijn er een aantal Oeteldonkse producten die simpelweg de basis vormen van je Oeteldonk kleding. Deze basis elementen zijn bijvoorbeeld de boeren kiel of jas, de Oeteldonk sjaal en de Oeteldonk emblemen! Daarbij wordt de Oeteldonk outfit vaak nog aangevuld met Oeteldonk handschoenen en andere Oeteldonk accessoires.

De rood, wit, gele kleuren van de Oeteldonk handschoenen

De rood, wit, gele kleuren van de Oeteldonk handschoenen bestaan al ontzettend lang. Zeker vanaf de 20e eeuw. De driekleur is te zien op een schilderij "de strijd tussen carnaval en de vasten". Dit schilderij dateert uit het jaar 1911, de kleuren stonden echter wel in een andere volgorde dan dat ze nu staan. Ook gaan er vele geruchten rond over waar de Oeteldonk kleuren, die vaak te zien zijn op bijvoorbeeld deze Oeteldonk handschoenen, vandaan komen. Zo zeggen sommige dat de gele en witte kleuren van de katholieke kerk af komen en de rode kleur van het Oeteldonks protest of de Brabantse vlag. Een echte herkomst is niet duidelijk.

Oeteldonk handschoenen kopen bij Oeteldonkstijl.nl

Oeteldonk handschoenen kopen doe je natuurlijk op Oeteldonkstijl.nl! Maar waarom doe je dat? Dit omdat wij onze klanten altijd de laagste prijsgarantie, de beste service, en de beste kwaliteit kunnen bieden. Dit kunnen we garanderen doordat we al onze Oeteldonk producten grootschalig inkopen bij onze fabrikant en deze naar Nederland laten verschepen. Door dit op deze manier te doen besparen wij veel op verzendkosten en creëren we hoge stukprijs-kortingen.

Details

De geblokte Oeteldonk handschoenen hebben de volgende eigenschappen:

- De Oeteldonk handschoenen bevatten de rood, wit, gele kleuren van Oeteldonk
- De Oeteldonk handschoenen hebben een geblokt patroon
- De Oeteldonk handschoen zijn volledig gebreid
- Er zitten geen vingertoppen aan de Oeteldonk handschoenen, dit voor extra comfort
- De Oeteldonk handschoenen zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijs van Nederland

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.