Vriendenprijsje?

Carnaval vier je samen! Korting voor je vriendengroep. Meer info..

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €50,- en in België vanaf €100,-

(Leeg)
Login

Gebreide Oeteldonk muts

De mooiste Oeteldonk muts van Den Bosch! Iets teveel op? Draai hem om en er staat K.O.

Beschrijving

Ben jij het grootste feestbeest van Oeteldonk en ben jij altijd degene die het er het beste uit ziet tijdens carnaval? Dan is deze gebreide Oeteldonk muts perfect voor jou! Deze muts is lekker warm tijdens de koude dagen van carnaval en ziet er ook nog is geweldig uit. Ook is deze Oeteldonk muts perfect geschikt voor de grote bierdrinkers. Wanneer je de Oeteldonk muts omdraait staat er in grote letters KO op de voorkant. Dan weet iedereen gelijk dat je op het punt staat om neer te vallen ;p.

De gebreide Oeteldonk muts is een perfecte toevoeging op je Oeteldonk kleding!

Carnaval valt meestal in februari en daardoor kan het op straat dus ook erg koud zijn. De meeste mensen willen ook niet met hun jas op stap aangezien dit alleen maar onhandig is. Dus naast de jägermeister en het bier, zijn er andere manieren om warm te blijven! Oeteldonk kleding is namelijk volledig ontworpen op het feit dat het koud is! Daarom zijn de populairste Oeteldonk producten, stuk voor stuk, goede warmhouders! Zo heb je de Oeteldonk sjaal (Die eigenlijk elke Oeteldonker wel om zijn nek heeft hangen), De Oeteldonk handschoenen en deze gebreide Oeteldonk muts!

De gebreide Oeteldonk muts tegen de laagste prijs van Nederland

De ergernissen in de Oeteldonk winkels net voor carnaval lopen vaak hoog op. Het is enorm druk in de winkel, je kan niet op je gemak kijken, de wachtrijen voor de kassa staan tot buiten, en daar nog is bovenop zijn de prijzen erg hoog. Op Oeteldonkstijl heb je van deze factoren totaal geen last! Je kan op je gemak de specificaties en de duidelijke foto's bekijken, hebt geen last van rijen en op Oeteldonkstijl heb je ook nog is de laagste prijsgarantie! Het mooiste van dit alles is: je hoeft je huis er niet eens voor uit!

Details

De gebreide Oeteldonk muts heeft de volgende eigenschappen:

- De Oeteldonk muts is volledig gebreid.
- De gebreide Oeteldonk muts heeft de tekst "Oeteldonk" erop staan
- Iets teveel op? Draai de gebreide Oeteldonk muts om, dan staat er KO
- De gebreide Oeteldonk muts heeft pluisbolletjes op de kop en aan de twee touwtjes

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

SHARE
Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.